Έτσι θα κάνεις τα μαλλιά σου για να δείχνουν χτενισμένα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:00
3/10/2016

Έτσι θα κάνεις τα μαλλιά σου για να δείχνουν χτενισμένα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί το να έχεις πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά να μην είναι κάτι πολύ δύσκολο ή χρονοβόρο είναι όμως κάτι που κοστίζει και καλό είναι να μπορείς να έχεις περιποιημένα μαλλιά σαν χτενισμένα αρκεί να ξέρεις ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

 

Όγκος:

Σίγουρα τα μαλλιά με όγκο είναι ικανά να αλλάξουν τελείως την εμφάνισή σου και αυτό που έχεις να κάνεις αν θέλεις τα μαλλιά σου να αποκτήσουν έξτρα όγκο είναι να τους βάλεις ρόλεϊ μετά το λούσιμο και αφού τα στεγνώσεις. Τα ρόλεϊ όχι μόνο θα δώσουν στιλ στα μαλλιά σου αλλά θα τους χαρίσουν και έξτρα όγκο.

Τιπ: Πρόσεξε να τα αφήσεις για όση περισσότεηρ ώρα μπορείς για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν τα αφήσεις πολύ λίγο ανάλογα πάντα και με τρην τίχα σου ίσως να μην κρατήσει πολύ το χτένισμα σου.

Στο ένα πλάι:

Αν δεν ξέρεις πως να χτενίσεις τα μαλλιά σου τότε δεν έχεις παρά να σκεφτείς ένα πράγμα: να τα φέρεις στο ένα πλάι.

Πρόκειται για μια κίνηση ματ για να δε΄χινουν τα μαλλιά σου χτενισμένα αφού μεταμορφώνει ολόκληρο το χτένισμά σου. Εσύ δεν έχεις παρά να φέρεις τα μαλλιά σου όλα σε μια μεριά. Αν είναι πολύ μακριά μπορείς να φτιάξεις και μια αλογοουρά χαμηλή και να έχεις μέσα σε λίγα λεπτά ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

Όγκος και στο ένα πλάι:

Αν συνδυασεις τα δύο παραπάνω τότε αυτό που μπορείς να πετύχεις είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα έχεις φτιάξει μόνη σου και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ