Δύο πανεύκολα σινιόν με γεύση ανατολής | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
14:31
16/12/2008

Δύο πανεύκολα σινιόν με γεύση ανατολής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μέσα σε μισό λεπτό μεταμορφώνεις την απλή κοτσίδα σε ένα πρωτότυπο σινιόν.
Μέσα σε μισό λεπτό μεταμορφώνεις την απλή κοτσίδα σε ένα πρωτότυπο σινιόν.
Για μια διαφορετική νότα στα μαλλιά φτιάξε ένα πρωτότυπο σινιόν με μια γεύση ανατολής, χωρίς τσιμπιδάκια. Τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι είναι ένα λαστιχάκι κι ένα τσοπ-στικ.
 

Αν έχεις μακριά μαλλιά, έχεις βαρεθεί το συνεχές στάιλινγκ ή δεν έχεις χρόνο γι' αυτό, το σινιόν αποτελεί την ιδανική λύση.

Εδώ σου δίνουμε δύο διαφορετικές προτάσεις, η πρώτη για μακριά και και η δεύτερη για πολύ μακριά μαλλιά, που θα δώσουν στην εμφάνισή σου μια γεύση ανατολής.

Στην πρώτη περίπτωση, τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι είναι ένα λαστιχάκι κι ένα τσοπ-στικ. Στη δεύτερη αρκούν μόλις τρεις φουρκέτες.

Για να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τα μαλλιά δεν πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα, γιατί θα γλιστράνε και δεν θα στρώσουν καλά. Αν όμως θέλεις να δοκιμάσεις το χτένισμα μόλις έχεις λουστεί, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο κερί, που θα ενισχύσει την υφή της τρίχας και θα την κάνει να στέκεται καλύτερα.

Και στις δύο περιπτώσεις, μέσα σε ένα λεπτό εξασφαλίζεις ένα προσεγμένο, όσο και πανεύκολο χτένισμα για κάθε περίσταση. Πάτα το play και μάθε τον τρόπο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ