Διάλεξε τις πιο τρέντι βαφές του φθινοπώρου! | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
16:49
17/9/2009

Διάλεξε τις πιο τρέντι βαφές του φθινοπώρου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Το καστανό είναι μια ασφαλής επιλογή και αυτό το φθινόπωρο!
Το καστανό είναι μια ασφαλής επιλογή και αυτό το φθινόπωρο!
Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς αμφιβολία σηματοδοτεί μια νέα αρχή ή μια νέα εποχή. Με την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, πολλές έσπευσαν να το καλωσορίσουν σκουραίνοντας τα μαλλιά τους τουλάχιστον ένα τόνο. Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση και κλείσεις το ραντεβού στο κομμωτήριο, ενημερώσου για τα χρώματα που θα σε δελεάσουν αυτό το φθινόπωρο!

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς αμφιβολία σηματοδοτεί μια νέα αρχή ή μια νέα εποχή. Με την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, πολλές έσπευσαν να το καλωσορίσουν σκουραίνοντας τα μαλλιά τους τουλάχιστον ένα τόνο. Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση και κλείσεις το ραντεβού στο κομμωτήριο, ενημερώσου για τα χρώματα που θα σε δελεάσουν αυτή τη σεζόν!

Αν είσαι μελαχρινή: έτσι να παραμείνεις! Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου άμα θέλεις μια αλλαγή, απλά προσπάθησε να αποφύγεις τους ξανθούς τόνους όσο γίνεται, εκτός και αν έχεις αρκετά λευκά. Αν πάλι χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια αλλαγή προτίμησε να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου μέχρι δύο τόνους ή να κάνεις λίγα φλασάκια που θα δώσουν κίνηση στα μαλλιά σου χωρίς να αλλάξεις τόνο στη χρωματική παλέτα! Ακόμη σκέψου πως οι περισσότερες που το κάνουν καστανό αυτή την εποχή, κάτι παραπάνω ξέρουν!

Αν είσαι ξανθιά: προτίμησε τους φυσικούς τόνους αλά Κέητ Χάνσον που φαίνεται σα να γεννήθηκε με το συγκεκριμένο ξανθό ή την πλατινέ απόχρωση της Μαντόνα. Φέτος θα δεις την πλατίνα παντού! Τόλμησε το αν είσαι ήδη ξανθιά και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω σου! Αν πάλι ανήκεις στις μελαχρινές μην τολμήσεις να φτάσεις στην άλλη άκρη της χρωματικής παλέτας αν δεν είσαι 100% σίγουρη ότι θα σου αρέσει ο ξανθός εαυτός σου.

Αν είσαι κοκκινομάλλα: οι χάλκινες αποχρώσεις είναι η πιο τέλεια επιλογή για αυτό το φθινόπωρο. Φρόντισε πάντα να έχεις χρυσούς τόνους μέσα στο κόκκινο σου και θα είσαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας. Ξέχνα τους δαμασκηνί ή βιολετί τόνους, αυτές είναι αποχρώσεις για αυτοκίνητα όχι για μαλλιά! Το πυρόξανθο είναι in αλλά είναι και εκκεντρικό απλά δεν ταιριάζει σε όλες. Ξεκίνα με χάλκινες ανταύγειες για να δεις αν σου αρέσουν και στη συνέχεια τόλμησε το!  Οι φακίδες και η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα συνοδεύουν άψογα το strawberry sweet χρώμα των μαλλιών που θα κυριαρχήσει φέτος παντού!

Από την Ελένη Αναστασάκη

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ