Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που έχει γίνει νούμερο ένα τάση | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
9:00
4/11/2019

Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών που έχει γίνει νούμερο ένα τάση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η απόχρωση ξανθού που αξίζει να δοκιμάσεις 

Στη λίστα με τα πιο hot χρώματα μαλλιών για τη σεζόν χειμώνας 2019-2020, υπάρχει πλέον ένα ακόμα χρώμα, που έχει ήδη κατακλύσει τα social media, και δεν είναι άλλο από το Mushroom Blonde.

Δες και αυτό: Σκέφτεσαι να κάνεις θεραπεία κερατίνης; Διάβασε αυτό!

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσέγγιση του ξανθού που πλησιάζει αρκετά στο μπεζ και το nude με γκρι υποτόνους. Είναι μια σκοτεινή απόχρωση, στο σταχτί φάσμα του ξανθού, η οποία μιμείται τις φυσικές διαβαθμίσεις χρώματος που βρίσκονται στο κάτω μέρος των μανιταριών, απ’ όπου προκύπτει και το όνομά του. Αυτό που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη απόχρωση από άλλες όμοιες είναι κάποια key χαρακτηριστικά: Οι σκούρες ψυχρές καστανές ρίζες και οι ανοιχτόχρωμες τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Αυτό το είδες; DIY: Φτιάξε τη δική σου μάσκα για καταπολέμηση της ψαλίδας

Αποτελεί την τέλεια μεταβατική απόχρωση για το χειμώνα και ταιριάζει εξαιρετικά σε όλα τα κουρέματα, από το κοντό και κομψό καρέ μέχρι τις μακριές και εντυπωσιακές μπούκλες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να κινηθεί περισσότερο προς το γκρι, το καστανό ή το ξανθό, ανάλογα με την προτίμησή σου, όπως θα δεις παρακάτω στις φωτογραφίες.

Διάβασε επίσης: 6 πράγματα που οι Γαλλίδες δεν κάνουν ποτέ με τα μαλλιά τους

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ICED MACCHIATO 🤤⁣ ⁣ ⁣ ⁣ 👩🏻‍🎨 ARTIST- LEILA

A post shared by Leila Carice (@luxecraftsalon) on Jul 2, 2019 at 1:21pm PDT

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ