8 τέλειες ιδέες για τους απόλυτους καλοκαιρινούς κότσους | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
12:18
7/6/2016

8 τέλειες ιδέες για τους απόλυτους καλοκαιρινούς κότσους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλοκαιράκι χωρίς κότσο δεν γίνεται και φέτος ειδικά οι επιλογές που έχεις σε κότσους είναι πραγματικά πάρα πολλές. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες από το Instagram για να δημιουργήσεις μοναδικά χτενίσματα!

Ένας χαμηλός κότσος που μοιάζει έτοιμος να "πέσει" αλλάζει τελείως με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ!

 

Ένας απλός ψηλός κότσος με όγκο στο επάνω μέρος γίνεται απλά εντυπωσιακός αλλά κυρίως ανοιξιάτικος - ή ακόμη και νυφικός- αν του προσθέσουμε τριαντάφυλλα γύρω από αυτόν!

Topknot:

Ο απόλυτος και πιο γρήγορος! Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δώσεις στιλ στα μαλλιά σου δεν είναι άλλος από τον ψηλό κότσο που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο φουντωτός:

Ο συγκεκριμένος κότσος δεν θυμίζει και πολύ κότσο αφού όλα τα μαλλιά είναι "γυρισμένα"  και σε πιο σγουρό στιλ δημιουργούν ένα εντυπωσιακό λουκ για εσένα που θέλεις ένα αποτέλεσμα.

 

Ο μικρό-κότσος:

Αν έχεις λεπτή τρίχα και θέλεις να εντυπωσιάσεις με τον κότσο σου δεν έχεις παρά να φτιάξεις έναν μικρό κότσο όπως της φωτογραφίας!

Ο ψηλός κότσος δείχνει ακόμη πιο σούπερ όταν ειδικά τα μαλλιά σου έχουν και δύο διαφορετικές αποχρώσεις.

Ένας απλός και εντυπωσιακός κότσος στον οποίο παίζουν τεράστιο ρόλο τα πλαινά τσουλούφια είναι ιδανικός τόσο για πρωινά όσο και για βραδινά λουκ!

Κοτσίδα και κότσος μαζί! Ένα από τα πιο εντυπωσιακά λουκ του καλοκαιριού!

Γεμάτος και φουντωτός ο συγκεκριμένος κότσος που θα τον πετύχεις αν γυρίσεις τα μαλλιά σου και τους δώσεις τον αντίστοιχο όγκο!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ