6 χτενίσματα για τις γιορτές που θα τον εντυπωσιάσουν | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
9:00
9/12/2016

6 χτενίσματα για τις γιορτές που θα τον εντυπωσιάσουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ναι δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως το να βρεις πώς θα χτενίσεις τα μαλλιά σου για τις πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου είναι κάτι πολύ σημαντικό που όμως δεν θα έπρεπε να σε αγχώνει καθόλου. Παρακάτω θα πάρεις για το πώς θα τα χτενίσεις για να εντυπωσιάσεις σε κάθε περίσταση. 

E.A.

H Lady Gaga εντυπωσίασε στα British Fashion Awards και μας έδωσε μια ιδέα για ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Φέρε τα μπροστινά τσουλούφια σου στο ένα πλάι και με λίγο τζελ και πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά πίσω σε ένα κότσο.

 

Η Ρεβέκα Ρόμιν ξέρει καλά πως το παιχνιδιάρικο χτένισμα για τις πιο λαμπερές βραδιές του χρόνου είναι οι ανάλαφρες μπούκλες στο ένα πλάι. Η χωρίστρα στη μέση και ο όγκος -ελαφρώς πιο εμφανής- στο επάνω μέρος του κεφαλιού είναι οι λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν τέλεια το λουκ.

Μια από τις πιο σούπερ επιλογές για τα μαλλιά σου δεν είναι άλλη από τις Old Hollywood μπούκλες της Κρίστεν Ντανστ που έρχονται στο ένα πλάι και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο χτένισμα ακόμη και για μεσαίου μήκος μαλλιά. 

Η Τζένιφερ Γκάρνερ ξέρει καλά πως αν τραβήξει τα μαλλιά της όλα προς τα πίσω τότε θα φανεί το υπέροχο πρόσωπό της και θα ολοκληρώσει τέλεια το λουκ με τους γυμνούς της ώμους. 

Αν θέλεις ένα σχετικά απλό χτένσιμα για τις πιο λαμπερέρς ημέρες του χρόνου που όμως μπορείς άνετα να φτιάξεις και μόνη σου τότε δεν έχεις παρά να πιάσεις τα μπροστινά σου τσουλούφια και να τα φέρεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να αφήσεις δυο μόνο τσουλούφια να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου αλά Ντέμι Μουρ. 

Αν έχεις πιο κοντά μαλλιά σε στιλ καρέ ή μακρύ καρέ, μπορείς να δώσεις ένα ιδιαίτερο στιλ στα μαλλιά σου παίρνοντας ιδέες από το χτένισμα της Τζένιφερ Λόρενς. Κάνε ανάλαφρες μπούκλες τα μαλλιά σου και φέρε τα στο ένα πλάι και δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από επάνω σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ