6 μοναδικά στιλ μαλλιών με τα τσιμπιδάκια σου | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:00
28/6/2015

6 μοναδικά στιλ μαλλιών με τα τσιμπιδάκια σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Mπορεί να τα βρίσκεις στα πιο "περίεργα" μέρη, όπως κάτω από τον καναπέ ή το κρεβάτι σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν σου είναι χρήσιμα. Με όπλο σου τα τσιμπιδάκια σου μπορείς να δημιουργείς πολλά και "ιδιαίτερα" χτενίσματα.

Τα τσιμπιδάκια σου  δεν φτιάχτηκαν μόνο για να συγκρατούν κάποιες τούφες σου αλλά τώρα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο χτένισμα σου.

 Το πιο απλό, οικονομικό και βολικό αξεσουάρ από όλα, στολίζει τα μαλλιά σου και αλλάζει ένα βαρετό χτένισμα. Πόσο μας ανακουφίζει ένα τρεντ που πάει με όλα, μας βολεύει απίστευτα και κάνει πιο τσαχπίνικο ένα απλό λουκ;

Με τα τσιμπιδάκια σου φέτος μπορείς να δημιουργήσεις από "ψεύτικο" καρέ μέχρι απίστευτους κότσους, χωρίς καθόλου κόπο και φυσικά χωρίς να χρειαστεί να πας στο κομμωτήριο.

 Το πώς θα τα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών σου και το χτένισμα που θέλεις να πετύχεις. Επίσης όσα και αν έχεις δεν πάνε ποτέ χαμένα, οπότε μην διστάσεις να αγοράσεις αρκέτα. Το μόνο βέβαια είναι πως θα σου χρειαστούν για να δημιουργήσεις αξέχαστα χτενίσματα. Παρακάτω σου δίνουμε απλά κάποιες ιδέες.

E.A.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Με όπλο σου τα τσιμπιδάκια μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά χτενίσματα!</p>

Με όπλο σου τα τσιμπιδάκια μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά χτενίσματα!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ