6 απλά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις τις γιορτές | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
7:13
8/12/2014

6 απλά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις τις γιορτές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί απλά να μην έχεις τον χρόνο να ετοιμάσεις και φαγητό αλλά και να είσαι κούκλα για το ρεβεγιόν. Δεν χρειάζεται πανικός. Παρακάτω θα βρεις τα πιο εύκολα και απλά χτενίσματα για το ρεβεγιόν που είναι εκθαμβωτικά και δεν χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς για τα φτιάξεις στο κομμωτήριο ούτε όμως και να χάσεις πολύτιμο χρόνο, ενώ μπορείς άνετα να τα δοκιμάσεις πριν την μεγάλη μέρα του ρεβεγιόν για να δεις ποιο θα διαλέξεις! 

Ελένη Αναστασάκη

<b>Απλό και ανάλαφρο: </b> αν δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεση σου για να πας στο κομμωτήριο και να πετύχεις την μπούκλα- δαχτυλίδι, τότε μπορείς άνετα να πετύχεις την πιο ανάλαφρη εκδοχή της στο

Απλό και ανάλαφρο: αν δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεση σου για να πας στο κομμωτήριο και να πετύχεις την μπούκλα- δαχτυλίδι, τότε μπορείς άνετα να πετύχεις την πιο ανάλαφρη εκδοχή της στο σπίτι με τα ρόλεϊ σου ενώ παράλληλα μαγειρεύεις για τους αγαπημένους σου! Σημαντικό είναι πως το χτένισμα αυτό μπορείς να το πετύχεις είτε έχεις μακρύ είτε πιο κοντό μαλλάκι μέχρι τους ώμους. Πώς θα το πετύχεις: διάλεξε τα ρόλεϊ εκείνα με τα οποία θα πετύχεις τις μπούκλες που θέλεις. Σκέψου πώς θέλεις να είναι οι μπούκλες σου: πολύ σφιχτές και σγουρές ή σαν ανάλαφρα κύματα χαλαρές να πέφτουν στους ώμους; Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να διαλέξεις μικρά ρόλεϊ που "κουμπώνουν" έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την έντονη μπούκλα ενώ στην δεύτερη ακόμη και τα ρόλεϊ εκείνα που δεν κλείνουν γύρω από την τρίχα σου είναι ιδανικά για να σου δώσουν το επιθυμητό σχήμα!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ