6 απλά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις τις γιορτές | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
7:13
8/12/2014

6 απλά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις τις γιορτές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί απλά να μην έχεις τον χρόνο να ετοιμάσεις και φαγητό αλλά και να είσαι κούκλα για το ρεβεγιόν. Δεν χρειάζεται πανικός. Παρακάτω θα βρεις τα πιο εύκολα και απλά χτενίσματα για το ρεβεγιόν που είναι εκθαμβωτικά και δεν χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς για τα φτιάξεις στο κομμωτήριο ούτε όμως και να χάσεις πολύτιμο χρόνο, ενώ μπορείς άνετα να τα δοκιμάσεις πριν την μεγάλη μέρα του ρεβεγιόν για να δεις ποιο θα διαλέξεις! 

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>O κότσος-κόμπος:</b> ένα εντυπωσιακό χτένισμα για το ρεβεγιόν αφού και εντυπωσιακό είναι αλλά και πολύ εύκολο να το πετύχεις! Τα περίτεχνα δεσίματα στο επάνω μέρος σου κεφαλιού είναι το βασικό που

O κότσος-κόμπος: ένα εντυπωσιακό χτένισμα για το ρεβεγιόν αφού και εντυπωσιακό είναι αλλά και πολύ εύκολο να το πετύχεις! Τα περίτεχνα δεσίματα στο επάνω μέρος σου κεφαλιού είναι το βασικό που πρέπει να έχει το χτένισμα σου. Επίσης είναι σημαντικό να είναι σφιχτός ο κότσος-κόμπος σου ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν αφήσεις τις αφέλειες σου -αν έχεις- να πέσουν στο ένα πλάι όπως η Νικόλ Ρίτσι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 8
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ