6+1 φθινοπωρινά κουρέματα που θα λατρέψεις | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
9:41
5/10/2015

6+1 φθινοπωρινά κουρέματα που θα λατρέψεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Νέα σεζόν και φυσικά αλλαγές. Και ποιος είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αλλάξουμε στιλ και διάθεση; Μα φυσικά είναι το κούρεμα μας. Τα νέα κουρέματα είναι πολλά και εντυπωσιακά και αρκεί να αποφασίσεις ποιο από όλα θα σου ταιριάξει!

Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα τρεντ της σεζόν που θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις για να αλλάξεις στιλ στα μαλλιά και διάθεση!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Big bangs:</h4>  <p>Οι αφέλειες κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχονται στο προσκήνιο και φέτος φαίνεται πως κερδίζουν ακόμη και τις πιο δύσπιστες. Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσεις α

Big bangs:

Οι αφέλειες κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχονται στο προσκήνιο και φέτος φαίνεται πως κερδίζουν ακόμη και τις πιο δύσπιστες. Και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεχωρίσεις από το πλήθος από τις αφέλειες σου που σου δίνουν τύπο και αλλάζουν τελείως το στιλ σου. Οι αφέλειες στην πιο αυστηρή εκδοχή τους ή στην πιο κυματιστή εκδοχή τους φαίνεται πως τη νέα σεζόν θα γίνουν οι αγαπημένες μας. Οι αθώες αφέλειες που είδαμε στον οίκο Giambattista Valli ή οι πιο αυστηρές του οίκου Boss αλλά και εκείνες που πέφτουν στα μάτια που είδαμε στα μοντέλα του οίκου Lanvin ή ακόμη και οι ανεμοδαρμένες αφέλειες του Louis Vuitton καταφέρνουν να πετύχουν τον σκοπό τους που δεν είναι άλλος από το μας βάλουν στο επίκεντρο!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 10
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ