5 τρικ για να νομίζουν πως έχεις πυκνά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:02
9/2/2015

5 τρικ για να νομίζουν πως έχεις πυκνά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυσικά και τα πυκνά μαλλιά είναι πάντα το ζητούμενο. Τι γίνεται όμως όταν δεν είναι και τόσο πυκνά;  Παρακάτω θα βρεις ποια είναι εκείνα τα τρικ που κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν σούπερ εντυπωσιακά και "γεμάτα".

Επιμέλεια: Ε.Α.

<b>Ξέχασε το ισιωτικό:</b> αν θέλεις να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο «γεμάτα» και πλούσια καλό είναι να μην χρησιμοποιείς το ισιωτικό σου γιατί τα κάνει να δείχνουν πιο λεπτά.  Άφησε λιγάκι τα μαλλιά σο

Ξέχασε το ισιωτικό: αν θέλεις να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο «γεμάτα» και πλούσια καλό είναι να μην χρησιμοποιείς το ισιωτικό σου γιατί τα κάνει να δείχνουν πιο λεπτά. Άφησε λιγάκι τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και ξέχασε για λίγο τα εργαλεία στάιλινγκ που καταστρέφουν την τρίχα σου και δεν αποκλείεται να γεμίσουν τα μαλλιά σου με ψαλίδα. Θα δεις πως από τις πρώτες εβδομάδες που θα αφήνεις τα μαλλιά να στεγνώνουν "φυσικά" με την βοήθεια της πετσέτας σου και δεν θα χρησιμοποιείς θερμό αέρα για να τα χτενίσεις η τρίχα σου θα αλλάξει και τα μαλλιά σου θα δείξουν πιο υγιή. Φυσικά ξέχασε και το ψαλίδι για τις μπούκλες που "ψήνει" τα μαλλιά σου και δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις να έχεις πάντα λαμπερό και περιποιημένο μαλλί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ