5 λόγοι για να μείνεις πιστή στο ίδιο κούρεμα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:11
21/10/2013

5 λόγοι για να μείνεις πιστή στο ίδιο κούρεμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θέλεις ή δεν θέλεις θα μας πεις απόψε; Θα κόψεις αφέλειες ή όχι; Θα κάνεις "μύτες" ή θα το αφήσεις μακρύ; Αν σκέφτεσαι να τα κόψεις τα μαλλάκια, βεβαιώσου πρώτα πως θέλεις να κάνεις την αλλαγή. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρη, καλό είναι να μείνεις πιστή στο κούρεμα που ξέρεις και αγαπάς. 

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Για να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου πρέπει να είσαι βέβαια ότι θα αλλάξεις κάτι στα μαλλιά σου. Αν δεν είσαι και τόσο σίγουρη τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τότε σίγουρα είναι καλύτερα να το

Για να κάνεις μια αλλαγή στο κούρεμα σου πρέπει να είσαι βέβαια ότι θα αλλάξεις κάτι στα μαλλιά σου. Αν δεν είσαι και τόσο σίγουρη τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις τότε σίγουρα είναι καλύτερα να το ρίξεις σε κάτι που αλλάζει εύκολα όπως να δοκιμάσεις ένα νέο χρώμα στα νύχια σου ή ένα διαφορετικό χτένισμα. Επίσης μην το κάνεις επειδή απλά κάποιος σου το είπε με σθένος γιατί σίγουρα κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σου καλύτερα από εσένα την ίδια. Δοκίμασε να κάνεις μια αλλαγή όταν είσαι απόλυτα έτοιμη ψυχολογικά για αυτήν!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ