5 λάθη που κάνεις στο στέγνωμα με το πιστολάκι | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:05
18/5/2015

5 λάθη που κάνεις στο στέγνωμα με το πιστολάκι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το τέλειο στέγνωμα στα μαλλιά,  το οποίο είναι σχεδόν συνώνυμο μιας υπέροχης μέρας! Αναρωτιέσαι όμως για ποιο λόγο είναι τόσο δύσκολο να το πετύχεις στο σπίτι;  Φυσικά και δεν είναι κάτι ακατόρθωτο, αρκεί να ξέρεις τα σωστά τρικ!  Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όταν στεγνώνουμε τα μαλλιά μας με το πιστολάκι για να τα αποφεύγεις!

Επιμέλεια: Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Πολλά προϊόντα μαζί:</h4>  <p>Σίγουρα το σέρουμ κάνει καλό στα μαλλιά σου αν όμως το παρακάνεις ή απλώσεις και άλλα προϊόντα πριν αρχίσεις το στέγνωμα δεν αποκλείεται η τρίχα σου να «βαρύνει

Πολλά προϊόντα μαζί:

Σίγουρα το σέρουμ κάνει καλό στα μαλλιά σου αν όμως το παρακάνεις ή απλώσεις και άλλα προϊόντα πριν αρχίσεις το στέγνωμα δεν αποκλείεται η τρίχα σου να «βαρύνει» και να γίνει πιο λιπαρή. Πριν απλώσεις το προϊόν στα μαλλιά μπορείς να το τρίψεις πρώτα στα χέρια σου και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα

Τιπ: πρόσεξε όμως μην φτάσεις στο άλλο άκρο και δεν χρησιμοποιείς κανένα προϊόν κατά της θερμότητας. Τα σέρουμ που προστατεύουν τα μαλλιά από τον θερμό αέρα αλλά βοηθούν και στο στάιλινγκ είναι ιδανικά ώστε να διατηρείται υγιής η τρίχα σου.

Δεν τα χωρίζεις:

Δεν πρέπει ποτέ να στεγνώνεις όλα τα μαλλιά μαζί με την μια. Χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 ή 3 μέρη, ανάλογα με το πόσο πυκνά είναι.

Κάνε μια χωρίστρα που ξεκινάει από την άκρη του φρυδιού σου και φτάνει γύρω από το κεφάλι. Αν πρέπει να φτιάξεις και άλλη μια ενότητα τότε μπορείς να την φτιάξεις από το ένα αυτί στο άλλο για το κάτω μέρος. Έτσι θα καταφέρεις να στεγνώσεις καλά τα μαλλιά σου χωρίς όμως να βλάψεις την τρίχα σου.

Τιπ: Όσο πιο μικρό είναι το κάθε μέρος των μαλλιών τόσο καλύτερα μπορείς να ελέγχεις πώς θα τα στεγνώσεις σωστά και ομοιόμορφα, απλά μην το παρακάνεις, μέχρι 3 μέρη είναι μια χαρά για τις περισσότερες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ