5 κόλπα για να κρύψεις τα πρώτα γκρίζα μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
6:26
24/11/2014

5 κόλπα για να κρύψεις τα πρώτα γκρίζα μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι ψέμα. Μόλις τα αντίκρισες ένιωσες να μουδιάζει ολόκληρο το σώμα σου. Δεν είναι τίποτα παρά το πρώτο σοκ. Οι πρώτες γκρίζες σου τριχούλες είναι γεγονός και δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς. Παρακάτω θα μάθεις με ποια κολπάκια μπορείς να τις καλύψεις τέλεια χωρίς κόπο!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<B> Δεν κοιτάζουν όλοι τα γκρίζα σου μαλλιά</b>: Kανείς δεν θα τις προσέξει! επειδή αντίκρισες λίγες γκρίζες τρίχες στον καθρέφτη δεν σημαίνει πως θα τις δουν και οι γύρω σου. Το πιο πιθανό είναι πως

Δεν κοιτάζουν όλοι τα γκρίζα σου μαλλιά: Kανείς δεν θα τις προσέξει! επειδή αντίκρισες λίγες γκρίζες τρίχες στον καθρέφτη δεν σημαίνει πως θα τις δουν και οι γύρω σου. Το πιο πιθανό είναι πως είσαι η μόνη που τις βλέπει και τρελαίνεσαι άδικα. Αποφάσισε τι θα κάνεις με τα πρώτα γκρίζα σου αν δεις να πληθαίνουν και μην αγχώνεσαι! Άλλαξε στιλ στα μαλλιά σου: και τι έγινε που είδες 2-3 γκρίζες τρίχες; Αν αλλάξεις χωρίστρα για παράδειγμα δεν αποκλείεται να καταφέρεις να τις καλύψεις τέλεια. Έτσι θα καταφέρεις να κρύψεις τα γκρίζα και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ