4 χτενίσματα ιδανικά για λεπτά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:00
5/11/2015

4 χτενίσματα ιδανικά για λεπτά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν έχεις λεπτή τρίχα και το χτένισμα σου δεν κρατάει πολύ τότε δεν έχεις παρά να βρεις εκείνα τα χτενίσματα που αλλάζουν τελείως το στιλ των μαλλιών σου και τα κάνουν να δείχνουν πιο πλούσια.

 

Μερικές γενικές συμβουλές:

  1. Μετά το λούσιμο, σκύψε το κεφάλι προς τα κάτω και τύλιξε τα μαλλιά  με μια βαμβακερή πετσέτα.
  2. Ρύθμισε το πιστολάκι στη μεσαία θερμοκρασία (για να μην αφυδατωθεί η τρίχα) και στη δυνατότερη ένταση. Στέγνωσε τα μαλλιά με σκυμμένο κεφάλι, για να ανασηκωθούν οι ρίζες.
  3. Μην ξεχνάς τον αφρό! Άπλωσε μικρή ποσότητα αφρού φορμαρίσματος για όγκο κοντά στις ρίζες των μαλλιών και στη συνέχεια χτένισε με μια χτένα με αραιά δόντια. Συνέχισε με το πιστολάκι.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>«Γεμάτη» φράντζα:</h4>  <p>Μπορεί να σου αρέσουν οι αφέλειες αλλά ειδικά οι αραιές δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τέλεια την τρίχα σου. Αν θέλεις να κόψεις αφέλειες τόλμησε

«Γεμάτη» φράντζα:

Μπορεί να σου αρέσουν οι αφέλειες αλλά ειδικά οι αραιές δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τέλεια την τρίχα σου. Αν θέλεις να κόψεις αφέλειες τόλμησε έστω για μια φορά την «χοντρή» φράντζα που κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν γενικά πιο πλούσια. Το κόψιμο της φράντζας είναι πιο αυστηρό αφού έχει πιο «απότομη» γραμμή και ειδικά αν φτάνει μέχρι πάνω από τα μάτια το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ