4 τεχνικές που καταστρέφουν την τρίχα σου | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
8:06
16/2/2015

4 τεχνικές που καταστρέφουν την τρίχα σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί να λατρεύεις να ισιώνεις τα μαλλιά σου όμως έχεις σκεφτεί ποτέ πως δεν κάνεις καλό στην τρίχα σου; Παρακάτω θα βρεις τι μπορεί να κάνεις και να προκαλείς ζημιά στα μαλλιά σου!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
5 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Με το ισιωτικό & την βούρτσα στο χέρι:</b> αν καθημερινά ισιώνεις τα μαλλιά σου με το ισιωτικό ή την βούρτσα σου τότε σίγουρα μακροπρόθεσμα θα έχεις θέμα. Το ίδιο ισχύει και με το πιστολάκι σου που

Με το ισιωτικό & την βούρτσα στο χέρι: αν καθημερινά ισιώνεις τα μαλλιά σου με το ισιωτικό ή την βούρτσα σου τότε σίγουρα μακροπρόθεσμα θα έχεις θέμα. Το ίδιο ισχύει και με το πιστολάκι σου που όσο μπορείς καλά θα κάνεις να το αποφεύγεις και να στεγνώνεις φυσικά τα μαλλιά σου. Επίσης μπορείς να βρεις κάποια πιστολάκια μαλλιών που είναι κεραμικά και θεωρούνται καλύτερα αφού είναι πολύ σημαντικό τα υλικό το οποίο θερμαίνεται και παράγει την ζέστη για να στεγνώσουν τα μαλλιά να είναι καλής ποιότητος. Τα πιο οικονομικά σεσουάρ έχουν πλαστικά ή μεταλλικά μέρη τα οποία όταν ζεσταίνονται εκμπέμπουν θερμότητα που «βράζει» και αφαιρεί την φυσική υγρασία που διατηρείται στην τρίχα. Οπότε καλά θα κάνεις να το υπολογίσεις και αυτό!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
5 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ