4 στιλάτα κουρέματα για να δοκιμάσεις τώρα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
7:08
19/1/2015

4 στιλάτα κουρέματα για να δοκιμάσεις τώρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή αλλά δεν ξέρεις απο πού να ξεκινήσεις και φυσικά τα μαλλιά σου έρχονται πρώτα στο μυαλό σου. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι εκείνα τα κουρέματα που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα!
Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ναι η Σιένα Μίλερ ξέρει πολύ καλά πώς να εντυπωσιάζει με το στιλ αλλά και το κούρεμα της! Καλό είναι λοιπόν αφού αποφάσισες πως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή και να κόψεις τα μαλλιά σου να μην τολμήσεις

Ναι η Σιένα Μίλερ ξέρει πολύ καλά πώς να εντυπωσιάζει με το στιλ αλλά και το κούρεμα της! Καλό είναι λοιπόν αφού αποφάσισες πως θέλεις να κάνεις μια αλλαγή και να κόψεις τα μαλλιά σου να μην τολμήσεις ένα απλό και ίσιο καρέ. Τα ασύμμετρα και ανάλαφρα κύματα που πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπο σου δημιουργούν ένα μοναδικό στιλ που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Αν φέρεις τα μπροστινά τσουλούφια στο ένα πλάι τότε έχεις σε χρόνο ρεκόρ το απόλυτο κούρεμα της σεζόν! Τιπ: αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το μήκος σου μπορείς να κάνεις το αντίστοιχο κούρεμα στην πιο μακριά εκδοχή του δηλαδή να φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από τους ώμους.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ