4 λαμπερά χρώματα βαφής που αξίζει να δοκιμάσεις | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:58
18/11/2013

4 λαμπερά χρώματα βαφής που αξίζει να δοκιμάσεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά είναι τα χρώματα για τα μαλλιά σου και σίγουρα δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις, όμως εκείνα που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο λαμπερά δεν είναι τόσα πολλά. Φυσικά και το βασικό είναι να τα περιποιείσαι σωστά για να δείχνουν υγιή όμως και το κατάλληλο χρώμα τα βοηθάει να μην δείχνουν θαμπά και άτονα. Βρες το χρώμα που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου και θάμπωσε τους όλους!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το ξανθό μελί: το μελί είναι ένα χρώμα που μπορεί να  γλυκάνει  κάθε γυναίκα. Αν καστανά μαλλιά και θέλεις μια αλλαγή μπορείς να τολμήσεις τις μελί ανταύγειες για να κάνεις όλο σου το πρόσωπο να λάμπε

Το ξανθό μελί: το μελί είναι ένα χρώμα που μπορεί να "γλυκάνει" κάθε γυναίκα. Αν καστανά μαλλιά και θέλεις μια αλλαγή μπορείς να τολμήσεις τις μελί ανταύγειες για να κάνεις όλο σου το πρόσωπο να λάμπει. Το μελί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες αρκεί να μην έχεις πολύ ανοιχτό δέρμα που χωρίς μακιγιάζ μπορεί να σε χλωμιάζει λίγο όχι όμως πως δεν θα σου πηγαίνει. Το βαθύ μελί είναι μια ακόμη επιλογή που έχεις. Αν είσαι ξανθιά δοκίμασε να δώσεις έναν πιο μελί τόνο στο χρώμα σου ή το ξανθό του βουτύρου που είναι η απόλυτη τάση για ένα απαλό και σέξι αποτέλεσμα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ