4 εύκολα τιπ για να διατηρήσεις λαμπερό το καστανό χρώμα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
12:43
17/11/2016

4 εύκολα τιπ για να διατηρήσεις λαμπερό το καστανό χρώμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυσικά και δεν είναι εύκολη απόφαση το να διατηρήσεις το χρώμα σου οποιοδήποτε και αν είναι αυτό. Ειδικά όμως το καστανό τώρα που μπαίνουμε στον χειμώνα είναι ένα χρώμα που δείχνει τελείως διαφορετικό αν δεν δείχνει ξεθωριασμένο αλλά είναι γεμάτο, πλούσιο και ενιαίο. Παρακάτω θα μάθεις πώς θα το διατηρήσεις τέλειο!

Τρεις φορές την εβδομάδα είναι ένας πολύ ικανοποιητικός αριθμός για τα λουσίματα σου αν θέλεις να μην ξεθωριάσει πολύ γρήγορα το χρώμα σου. Aν για κάποιο λόγο έχεις κάποιο ιδιαίτερο θέμα είτε ξηροδερμίας ή πιτυρίδας, τότε καλά θα κάνεις να απλώσεις στις ρίζες σου το σαμπουάν που χρησιμοποιείς για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα και το κανονικό σου σαμπουάν στα υπόλοιπα μαλλιά.

Μαλακτικό:

Αντί να απλώνεις το μαλακτικό σου όταν λούζεσαι μπορείς να διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου επενδύοντας σε ένα προϊόν βαθιάς ενυδάτωσης και περιποίησης για το μαλλιά σου μια φορά την εβδομάδα. Ειδικά μετά τη βαφή καλό είναι να ενυδατώσεις καλά τα μαλλιά σου αλλά και να φροντίσεις να τα ενυδατώσεις καλά.

Μην ξεχνάς πως αν τα μαλλιά σου χάσουν την φυσική τους λάμψη και είναι θαμπά τότε το χρώμα σου θα δείχνει σαν ξεθωριασμένο και αυτό είναι που πρέπει να αποτρέψεις από το να συμβεί.

Στάιλινγκ:

Φυσικά και το ισιωτικό σου αλλά και τα εργαλεία στάιλινγκ ειδικά αν έχουν γίνει η προέκταση του χεριού σου δεν είναι ο,τι καλύτερο για την τρίχα σου. Περιόρισε το να χρησιμοποιείς εργαλεία στάιλινγκ ειδικά θερμού αέρα και αν το κάνεις φρότνισε πρώτα να έχεις προστατεύσει όσο μπορεί την τρίχα σου χρησιμοποιώντας προϊόντα προστασίας της τρίχας κατά της θερμότητας. Ακόμη και λίγες σταγόενμς καστορέλαιο μπορούν αν ακάνουν πολύ καλό στην τρίχα σου!

Προστάτευσε τα μαλλιά σου: 

Καλό είναι να προστατεύεις την τρίχα σου όσο μπορείς ειδικά τώρα που έπιασαν τα κρύα , φορώντας ένα καπέλο , ένα σκούφο ή έστω την κουκούλα σου διατηρείς τα μαλλιά σου και καθυστερήσεις όσο μπορείς τη διαδικασία του ξεθωριάσματος. Ακόμη πρέπει να βρεις το κατάλληλο προϊόν για να προστατεύεις τα μαλλιά σου από τις ακτίνες του ηλίου. 

 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ