40 Χρόνια Gino, 40 χρόνια τέλεια μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
13:02
25/5/2016

40 Χρόνια Gino, 40 χρόνια τέλεια μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με πίστη στην φιλοσοφία 40 ετών που καθιέρωσαν τα ginohairandmore σήμερα η Artistic Team των gino hairandmore κάνει θαύματα με τα μαλλιά μας. Με οχτώ fashion salons στην Αττική έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας και της περιποίησης μαλλιών.

Υπάρχει μία αλυσίδα κομμωτηρίων που εμπιστευόμαστε εδώ και 40 χρόνια γιατί μας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε κάθε επίσκεψη μας. Φέτος λοιπόν, τα αγαπημένα μας κομμωτήρια gino hairandmore γιορτάζουν τα 40 χρόνια της επιτυχημένης πορείας τους. Από τη δεκαετία του ’70, όταν τα κομμωτήρια gino hairandmore άνοιξαν τις πόρτες τους για πρώτη φορά και καλωσόρισαν τις πελάτισσές τους στον κόσμο των τελευταίων τάσεων της μόδας, ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητα, τη πρωτοπορία και την εμπνευσμένη τεχνική.

Από τότε ως και σήμερα, τα κομμωτήρια gino hairandmore και οι ταλαντούχοι συνεργάτες τους παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις σας και συνεχίζουν να θέτουν τις τάσεις στον χώρο της κομμωτικής, χαρίζοντας στους επισκέπτες τους looks που απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Η ιστορία των κομμωτηρίων gino hairandmore ξεκίνησε όταν ο hair stylist Gino ασχολήθηκε με την περιποίηση και την κομμωτική κατά τις σπουδές του στο Λονδίνο την δεκαετία του ’60.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα καταξιωμένος από το εξωτερικό την δεκαετία του ’70, άνοιξε σε συνεργασία με τον Dino, το πρώτο τους κομμωτήριο στην περιοχή του Hilton στην Αθήνα. Οι Ελληνίδες πελάτισσες αμέσως εκτίμησαν τις γνώσεις, το ταλέντο αλλά και τις πρωτοποριακές ιδέες του. Έκτοτε, τα κομμωτήρια gino hairandmore συνέχισαν την επιτυχημένη πορεία τους και επεκτάθηκαν και σε άλλες περιοχές. Με πίστη στην φιλοσοφία ότι οι τάσεις προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του ατόμου, η ομάδα των gino hairandmore καθιερώθηκε ως η Νο1 επιλογή για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς. Τα κομμωτήρια gino hairandmore έχουν διαμορφώσει τις τάσεις και τα looks των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών και συνεχίζουν δυναμικά, πλαισιωμένα πάντα από την ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα που τα χαρακτηρίζει. Στα gino hairandmore συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τη νέα μας εμφάνιση, κάθε στιγμή.

Στα fashion salons του gino με αφορμή τα 40 χρόνια του, ανακαλύψαμε τόσο τις νέες τεχνικές για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 όσο και για τα χρώματα και τα στιλ που θα κυριαρχήσουν στα μαλλιά μας, αφού αφεθήκαμε στα χέρια των ειδικών με στόχο την αλλαγή! Οι χρυσοχάλκινες ανταύγειες που μας έκανε η hair colorist του gino ήταν απλά υπέροχες και η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι.

Babylights, highlights, ανταύγειες, διαφάνειες μέσα από τα μάτια τωνεξειδικευμένων hair colorists έκαναν την όλη διαδικασία μοναδική.

 Κούρεμα, χτένισμα, βαφή, μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, οτιδήποτε και αν διαλέξουμε σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

 Σε ένα high-tech περιβάλλον, αφήνουμε την περιποίηση των μαλλιών μας στα χέρια των έμπειρων συνεργατών του gino και αναδεικνύουμε τον πιο όμορφο και λαμπερό εαυτό μας.

 

 Τώρα λοιπόν το καλοκαίρι που θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή, οι free Hand τεχνικές των ειδικών δίνουν νέα πνοή στο look μας!

 

 

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ