3 τοπ μυστικά μαλλιών που μας δίδαξαν τα μοντέλα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
7:50
9/3/2015

3 τοπ μυστικά μαλλιών που μας δίδαξαν τα μοντέλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα διάσημα μοντέλα έχουν πάντα καλοχτενισμένα και λαμπερά μαλλιά, αλλά σίγουρα με τόσους hair stylists γίνεται να μην έχουν; Το θέμα είναι όμως πως και τα ίδια τα μοντέλα έχουν μάθει κάποια μυστικά μαλλιών που εφαρμόζουν στην καθημερινότητα τους για να έχουν πάντα απίστευτα μαλλιά. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι αυτά για να τα υιοθετήσεις και εσύ!
Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Πρώτα το μαλακτικό:</b> για να πετύχεις τα σούπερ κυματιστά στιλ μαλλιών που έχουν τα μοντέλα, πρέπει να είναι  καθαρά  δηλαδή να μην έχουν υπολείμματα από προϊόντα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να

Πρώτα το μαλακτικό: για να πετύχεις τα σούπερ κυματιστά στιλ μαλλιών που έχουν τα μοντέλα, πρέπει να είναι "καθαρά" δηλαδή να μην έχουν υπολείμματα από προϊόντα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να λούζεσαι κάθε μέρα αλλά πως πρέπει να τα προσέχεις. Για παράδειγμα το μαλακτικό κάνει πιο απαλή την τρίχα σου όμως παράλληλα την "βαραίνει". Εδώ πρέπει να κάνεις την αλλαγή! Άπλωσε πρώτα το μαλακτικό και μετά το σαμπουάν στα μαλλιά σου όταν λούζεσαι και θα έχεις αυτό το φουντωτό και σέξι αποτέλεσμα που ζητάς.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ