3 νέα τοπ κουρέματα για μακριά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:00
15/10/2012

3 νέα τοπ κουρέματα για μακριά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι ανάγκη να τρελαίνεσαι να φτάσεις το μαλλάκι σου μέχρι τον ποπό για να είσαι in και τρέντι γιατί φέτος τα νέα μακριά κουρέματα σε θέλουν με μαλλάκι σε μεσαίο επίπεδο και όχι πολύ μακρύ. Διάβασε παρακάτω πώς θα δώσεις ένα φρέσκο αέρα στο μακρύ σου μαλλάκι και ανανεώσου με 3 τοπ κουρέματα που δε θα σου στερήσουν καθόλου το μήκος!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Προσπαθούσες τόσο καιρό να μακρύνεις τα μαλλάκια σου με βιταμίνες με το να τα κόβεις για να δυναμώσουν και τελικά τώρα που είναι σαν της Ραπουντζέλ έρχονται τα νέα τρεντ να σου αλλάξουν τα μυαλά. Τώρα

Προσπαθούσες τόσο καιρό να μακρύνεις τα μαλλάκια σου με βιταμίνες με το να τα κόβεις για να δυναμώσουν και τελικά τώρα που είναι σαν της Ραπουντζέλ έρχονται τα νέα τρεντ να σου αλλάξουν τα μυαλά. Τώρα δεν χρειάζεται να έχεις πολύ μακριά μαλλιά για να είσαι in τη νέα σεζόν αφού αυτό που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις το μαλλάκι σου να είναι μεσαίο προς μακρύ σε ένα φρέσκο και μοντέρνο χτένισμα. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τοπ νέα κουρέματα για μακριά μαλλιά για να είσαι in τη νέα σεζόν!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ