3 εκθαμβωτικές αποχρώσεις του ξανθού | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:11
25/8/2014

3 εκθαμβωτικές αποχρώσεις του ξανθού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

To ξανθό εξακολοθεί να είναι το αγαπημένο χρώμα των γυναικών. Αν είσαι ξανθιά ξέρεις καλά πως τα μαλλιά σου έχουν το πιο ζωηρό και εκθαμβωτικό χρώμα της χρωματικής παλέτας. Αν σκέφτεσαι να τα βάψεις ή απλά θέλεις να δοκιμάσεις έναν καινούργιο τόνο, διάβασε παρακάτω και αποφάσισε ποια απόχρωση του ξανθού θα σε κερδίσει!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ένα χρώμα τόσο γεμάτο όπως το πλατινέ δεν θα μπορούσε παρά να κυριαρχήσει στις διάσημες πασαρέλες των επώνυμων οίκων και όχι μόνο. Αν είσαι ξανθιά και ψάχνεις να κάνεις μια αλλαγή τόσο σέξι και μοντέρ

Ένα χρώμα τόσο γεμάτο όπως το πλατινέ δεν θα μπορούσε παρά να κυριαρχήσει στις διάσημες πασαρέλες των επώνυμων οίκων και όχι μόνο. Αν είσαι ξανθιά και ψάχνεις να κάνεις μια αλλαγή τόσο σέξι και μοντέρνα αλλά και ταυτόχρονα απόλυτα εκκεντρική και τρέντι, τότε δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο. Τόλμησε το πλατινέ χρώμα και μην αφήσεις την ρίζα να "βγει" αφού το χρώμα πρέπει να δείχνει ενιαίο και η χρωματική αντίθεση ρίζας-άκρης καλό είναι να αποφεύγεται όσο γίνεται. Αν έχεις τις αμφιβολίες σου λόγω καλοκαιριού και άρα μαυρίσματος έχε κατά νου πως το χρώμα σου ταιριάζει άψογα ειδικά αν δεν έχεις μαυρίσει πολύ. Ωραία είναι να υπάρχει κάποια αντίθεση αλλά να μην είναι μεγάλη η αντίθεση και μιλάμε τελικά για αντίθεση άσπρου (χρώματος στα μαλλιά) και μαύρου (χρώματος στο σώμα).

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ