3 άγνωστα μυστικά της βαφής στο σπίτι | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:28
26/5/2014

3 άγνωστα μυστικά της βαφής στο σπίτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα η σκέψη του να βάψεις μόνη σου στο σπίτι τα μαλλιά σου είναι μια αποτελεσματική λύση αν θέλεις να  κάνεις οικονομία ή δεν θέλεις να παίρνεις ρίσκα. Το βασικό είναι όμως να ξέρεις τα μυστικά για να πετύχει η βαφή στο σπίτι. Παρακάτω θα βρεις τα άγνωστα μυστικά που ξέρουν καλά οι κομμωτές για να βάψεις τα μαλλιά σαν επαγγελματίας.

Ελένη Αναστασάκη

Πόσες φορές δεν πέταξες την μισή βαφή που είχες φτιάξει μιας και σου ήταν περιττή; Υπάρχει τρόπος να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου αλλά να κάνεις και ακόμη μεγαλύτερη οικονομία. Αν ανακατέψεις ίσα μέρ

Πόσες φορές δεν πέταξες την μισή βαφή που είχες φτιάξει μιας και σου ήταν περιττή; Υπάρχει τρόπος να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου αλλά να κάνεις και ακόμη μεγαλύτερη οικονομία. Αν ανακατέψεις ίσα μέρη της βαφής -μπορείς να ξεκινήσεις με μια κουταλιά της σούπας από το χρώμα και μια κουταλιά από το οξυζενέ -θα απλώσεις μόνο όση ποσότητα χρειάζεσαι πραγματικά. Ειδικά αν έχεις κοντά μαλλιά αυτό είναι ένα σημαντικό μυστικό. Φυσικά και αν η βαφή ανοιχτεί δεν μπορείς να την φυλάξεις για να την ξαναχρησιμοποιήσεις σε ένα μήνα πάλι. Αν όμως ανακατέψεις όση ποσότητα χρειάζεσαι τότε θα δεις πως θα έχεις έτοιμη την βαφή και για τον επόμενο μήνα!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ