3 άγνωστα μυστικά της βαφής στο σπίτι | ομορφια , μαλλια , μαλλια - styling | womenonly.gr
5:28
26/5/2014

3 άγνωστα μυστικά της βαφής στο σπίτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα η σκέψη του να βάψεις μόνη σου στο σπίτι τα μαλλιά σου είναι μια αποτελεσματική λύση αν θέλεις να  κάνεις οικονομία ή δεν θέλεις να παίρνεις ρίσκα. Το βασικό είναι όμως να ξέρεις τα μυστικά για να πετύχει η βαφή στο σπίτι. Παρακάτω θα βρεις τα άγνωστα μυστικά που ξέρουν καλά οι κομμωτές για να βάψεις τα μαλλιά σαν επαγγελματίας.

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Το μεγάλο βάψιμο: μάζεψες όλο το θάρρος που είχες και αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο βήμα και να βάψεις το μαλλί σου στο σπίτι. Φρόντισε το μαλλί σου να μην έχεις κόμπους και φυσικά να μην είναι μπερδ

Το μεγάλο βάψιμο: μάζεψες όλο το θάρρος που είχες και αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο βήμα και να βάψεις το μαλλί σου στο σπίτι. Φρόντισε το μαλλί σου να μην έχεις κόμπους και φυσικά να μην είναι μπερδεμένο γιατί θα καταλήξεις να βάφεις το μισό κεφάλι και το άλλο μισό θα μείνει ως έχει. Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι καλοχτενισμένα πριν τους απλώσεις την βαφή.
Φυσικά το βασικό είναι πως ξεκινάς πάντα από την ρίζα, εξάλλου αυτό δεν είναι και κάτι καινούργιο σίγουρα το ξέρεις ή απλά έχεις δει την κομμώτρια να το κάνει. Το θέμα εδώ είναι να φροντίσεις να απλώσεις βαζελίνη γύρω από το πρόσωπο σου για να μην λερωθεί το δέρμα του προσώπου σου από την βαφή. Βάψε καλά την ρίζα σου και με ένα καθρέφτη χειρός θα καταφέρεις να "περάσεις" και το πίσω μέρος του κεφαλιού.
Αν θέλεις να βάψεις μόνο την ρίζα σου μπορείς να βάλεις μαλακτικό στις άκρες των μαλλιών για να μην απορροφήσουν χρώμα και οι άκρες!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ