Σούπερ σέξι μαλλιά και στην παραλία | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
0:00
20/6/2011

Σούπερ σέξι μαλλιά και στην παραλία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μάθε πώς θα αποκτήσεις τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι!
Μάθε πώς θα αποκτήσεις τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι όπως ξέρεις πολύ καλά τα μαλλάκια σου , θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα για να δείχνουν πάντα υγιή και λαμπερά. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις το χρώμα τους αλλά και να τα περιποιηθείς σαν επαγγελματίας!

Το καλοκαίρι όπως ξέρεις πολύ καλά τα μαλλάκια σου , θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα για να δείχνουν πάντα υγιή και λαμπερά. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις το χρώμα τους αλλά και να τα περιποιηθείς σαν επαγγελματίας!

Τα βασικά: τώρα που έπιασαν για τα καλά οι ζέστες και τα πήγαινε- έλα στην παραλία έχουν γίνει σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, δεν έχεις παρά εκτός από το σαμπουάν και το μαλακτικό σου να προμηθευτείς αντηλιακό μαλλιών και μάσκα μαλλιών!

Εν αρχή ην το λούσιμο: αφού χρησιμοποιήσεις το "πρώτο χέρι" σαμπουάν, δώσε όλη σου την προσοχή στο μαλακτικό. Ακόμη και αν συνήθως δε χρησιμοποιείς μαλακτικό, το καλοκαίρι κρίνεται απαραίτητη η χρήση του! Ξεκίνησε λοιπόν να απλώνεις το μαλακτικό σου αρχικά στις ρίζες- μια μικρή ποσότητα-και στη συνέχεια στις άκρες , έτσι ώστε να χαρίσεις στα μαλλιά σου έξτρα προστασία

Στην πισίνα: μπορεί η πισίνα να σε μαγεύει, όμως αν δεν περιποιηθείς κατάλληλα τα μαλλάκια σου θα τα δεις να χάνουν ακαριαία τη ζωντάνια τους! Πριν πέσεις λοιπόν στην πισίνα, βρέξε λιγάκι τα μαλλιά σου , γιατί έτσι τα μαλλιά σου θα απορροφήσουν το "καθαρό" νερό και μετά κάνε τη βουτίτσα σου στην πισίνα. Προσπάθησε να τρέξεις για λούσιμο μόλις βγεις από την πισίνα και με όπλο σου το μαλακτικό σου δώσε ζωή στα μαλλάκια σου!

Η Μπλέικ Λάιβλι δεν πάει πουθενά χωρίς το αντηλιακό και τη μάσκαμαλλιά ως ξανθιά που σέβεται το χρώμα της!
Η Μπλέικ Λάιβλι δεν πάει πουθενά  χωρίς το αντηλιακό και τη μάσκα μαλλιά ως ξανθιά που σέβεται το  χρώμα της!

Πριν τη θάλασσα: λούσε τα μαλλάκια σου και με τη βοήθεια του μαλακτικού σου, άπλωσε μια μικρή ποσότητα στις ρίζες σου, έτσι ώστε να "φυλακίσεις" το χρώμα και να προστατεύεις τα μαλλιά σου!

Στη θάλασσα: το καπέλο είναι σωτήριο για το τριχωτό της κεφαλής σου εφόσον βέβαια το φοράς και δεν το ξεχνάς. Εκτός του ότι σου προσθέτει πόντους στιλ στην παραλία, το αγαπημένο σου καπέλο ? όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλό- προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής σου και διατηρεί αναλλοίωτο το χρώμα του! Αν έχεις μακριά μαλλιά, μη ξεχνάς να βάζεις αντηλιακό και στο λαιμό σου που συνήθως "καλύπτεται" από τη μακριά σου κόμη!

Πώς θα "φυλακίσεις" το χρωματάκι σου: αν είσαι μαυρομάλλα, είσαι τυχερή αφού το μαύρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για "ξεθώριασμα". Σημασία βέβαια -και μάλιστα μεγάλη- παίζει το χρώμα που υπήρχε στα μαλλιά σου πριν το σκούρο. Αν ήταν πολύ ανοιχτό οι πιθανότητες είναι ότι τώρα με τον ήλιο και το αλάτι το μαλλί σου θα "ανοίξει" μέχρι δύο τόνους! Αν είσαι ξανθιά, η πιθανότητες είναι ότι θα γίνεις ακόμη πιο ξανθιά! Το προϊόν που σε σώζει κυριολεκτικά είναι φυσικά το αντηλιακό μαλλιών σου αλλά και η μάσκα για μετά τον ήλιο που θα διατηρήσει το χρωματάκι σου. Αν σκέφτεσαι να τα βάψεις κόκκινα, άφησε το εγχείρημα για μετά τις διακοπές καλύτερα, αφού το κόκκινο είναι το πιο ευαίσθητο από όλα τα χρώματα της χρωματικής παλέτας το καλοκαίρι- ίσως και γι’ αυτό έχει τη φήμη του "δύσκολου" χρώματος. Αν είσαι κοκκινομάλλα, η καλύτερη λύση είναι το σκουφάκι για να μείνει το χρώμα σου ανεπηρέαστο από τις βουτίτσες στη θάλασσα. Αν το σκουφάκι δεν είναι το καλύτερο σου τότε: αντηλιακό, καπέλο, μάσκα διατήρησης χρώματος και ίσως ένα μόνιμος κότσος να είναι η λύση ώστε το χρώμα σου να παραμείνει φλογερό!

Η Άσλι Σίμσον και η ΤζούλιανΜουρ ξέρουν ότι το καπέλο τουςείναι απαραίτητο αν θέλουν να διατηρήσουν το κόκκινο χρώμα τους!
Η Άσλι Σίμσον και η Τζούλιαν Μουρ ξέρουν ότι το καπέλο τους είναι απαραίτητο αν θέλουν να  διατηρήσουν το κόκκινο χρώμα τους!

Από την Ελένη Αναστασάκη

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ