Όσα πρέπει να ξέρεις για τα αντηλιακά μαλλιών | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
5:35
22/7/2013

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα αντηλιακά μαλλιών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όλα καλά πριν τη βουτιά στη θάλασσα, άπλωσες και τις κρεμούλες σου σε πρόσωπο και σώμα, όμως τι γίνεται με τα μαλλιά. Και εκείνα θέλουν την προσοχή τους και την φροντίδα τους στην παραλία και με το κατάλληλο αντηλιακό μαλλιών θα δεις πως ούτε οι άκρες σου θα ξηραίνονται ούτε τα μαλλιά θα δείχνουν άτονα και διψασμένα!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα και προστατευμένα:</b>σίγουρα λατρεύεις να κάθεσαι με τις ώρες στον ήλιο. Τα μαλλιά σου όμως τα ρώτησες πώς μπορούν να υποφέρουν; Το αντιηλιακό μαλλιών είναι εξίσου

Άσε τα μαλλάκια σου ανακατεμένα και προστατευμένα:σίγουρα λατρεύεις να κάθεσαι με τις ώρες στον ήλιο. Τα μαλλιά σου όμως τα ρώτησες πώς μπορούν να υποφέρουν; Το αντιηλιακό μαλλιών είναι εξίσου σημαντικό σαν το αντηλιακό σώματος σου και είναι κρίμα να το ξεχνάς επειδή δεν παθαίνεις εγκαύματα. Πριν το μπάνιο στη θάλσσα ή την πισίνα βρέξε τα μαλλιά σου και ειδικά στην περίπτωση της πισίνας το χλώριο δεν θα εισχωρήσει στην τρίχα όπως και το αλάτι στην περίπτωση του μπάνιου στη θάλασσα!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ