Η σωστή ποσότητα κρέμας για εκθαμβωτικά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
5:06
19/5/2014

Η σωστή ποσότητα κρέμας για εκθαμβωτικά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νομίζεις πως τα εκθαμβωτικά μαλλιά είναι μόνο θέμα σωστού σαμπουάν και μαλακτικού τότε πρέπει να ξέρεις πως και η σωστή ποσότητα του προϊόντος που απλώνεις στα μαλλιά σου παίζει σπουδαίο ρόλο στην συνολική τους εικόνα. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι η σωστή ποσότητα κρέμας, μάσκας και τζελ για εκθαμβωτικά μαλλιά με τις συμβουλές της κ. Γουλά!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

<b>Αφρός μαλλιών: Ποσότητα ίση με 1 μπαλάκι του γκολφ.</b> Για καλύτερα αποτελέσματα κάνε τον αφρό λίγο πιο υγρό, ανακατεύοντάς τον στα χέρια σου, και στη συνέχεια άπλωσέ τον σε νωπά μαλλιά. Με αυτό τ

Αφρός μαλλιών: Ποσότητα ίση με 1 μπαλάκι του γκολφ. Για καλύτερα αποτελέσματα κάνε τον αφρό λίγο πιο υγρό, ανακατεύοντάς τον στα χέρια σου, και στη συνέχεια άπλωσέ τον σε νωπά μαλλιά. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις να συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα σε μία μόνο περιοχή και θα δεις πόση ακριβώς ποσότητα χρειάζεται για τα δικά σου μαλλιά, ίσως και μικρότερη. Τζελ μαλλιών: Ποσότητα ίση με 1 φουντούκι! Αυτή η ποσότητα είναι για μεσαίου μήκους μαλλιά και για μεσαίο κράτημα. Φυσικά σημασία έχει και το χτένισμα που θέλεις να πετύχεις. Απόφυγε τη μεγάλη ποσότητα. Θα κάνει τα μαλλιά να φαίνονται «κοκαλωμένα»! Για πιο ελαφρύ κράτημα βρέξε τα χέρια σου πριν απλώσεις το τζελ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ