Η σωστή ποσότητα κρέμας για εκθαμβωτικά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
5:06
19/5/2014

Η σωστή ποσότητα κρέμας για εκθαμβωτικά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν νομίζεις πως τα εκθαμβωτικά μαλλιά είναι μόνο θέμα σωστού σαμπουάν και μαλακτικού τότε πρέπει να ξέρεις πως και η σωστή ποσότητα του προϊόντος που απλώνεις στα μαλλιά σου παίζει σπουδαίο ρόλο στην συνολική τους εικόνα. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι η σωστή ποσότητα κρέμας, μάσκας και τζελ για εκθαμβωτικά μαλλιά με τις συμβουλές της κ. Γουλά!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Γαλάκτωμα μαλλιών: Ποσότητα ίση με 1-2 κάστανα.</b> Η ποσότητα εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας (όσο πιο χοντρή και άγρια τόσο μεγαλύτερη ποσότητα χρειάζεσαι), την υφή της (κατά κανόνα τα κατσ

Γαλάκτωμα μαλλιών: Ποσότητα ίση με 1-2 κάστανα. Η ποσότητα εξαρτάται από την ποιότητα της τρίχας (όσο πιο χοντρή και άγρια τόσο μεγαλύτερη ποσότητα χρειάζεσαι), την υφή της (κατά κανόνα τα κατσαρά και σπαστά μαλλιά χρειάζονται περισσότερη), καθώς και από τον τύπο τους (τα λιπαρά λίγο και στις άκρες, τα ξηρά πολύ). Άπλωσε το προϊόν κατά τη διάρκεια του μπάνιου, ώστε οι ενυδατικοί του παράγοντες να εισχωρήσουν στην τρίχα. Μάσκα μαλλιών: Ποσότητα ίση με 1 μπαλάκι του γκολφ. Ακολούθησε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και μην υπερβάλλεις! Η ποσότητα που προτείνουμε είναι ιδανική για μεσαίου μήκους μαλλιά. Οι μάσκες πρέπει να καλύπτουν ομοιόμορφα όλο το στέλεχος της τρίχας ως τις άκρες και να χρησιμοποιούνται απαραίτητα μία φορά την εβδομάδα ή όπως σου έχει προτείνει ο κομμωτής σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ