Αυτό είναι το μυστικό για πλούσια μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
12:30
12/9/2016

Αυτό είναι το μυστικό για πλούσια μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα πλούσια μαλλιά δεν είναι μυστικό πως είναι το ζητούμενο όλων μας αλλά το να τα αποκτήσουμε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Παρακάτω θα μάθεις πώς μπορείς να αποκτήσεις πλούσια, πυκνά  μαλλιά χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία απλά επιλέγοντας το κατάλληλο αιθέριο έλαιο.

Το κατάλληλο αιθέριο έλαιο είναι αυτό που θα σου χαρίσει τα μαλλιλα των ονείρων σου, οπότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις.

Γενικά τα αιθέρια έλαια κάνουν καλό και δυναμώνουν την τρίχα σου.

Καστορέλαιο:

Το καστορέλαιο είναι ένα σημαντικό όπλο που έχεις με το μέρος σου αν θέλεις να έχεις πυκνά μαλλιά. Λίγες μόνο σταγόνες είναι αρκετές για να δεις την πυκνότητα των μαλλιών σου να αλλάζει. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις λίγες σταγόνες στα μαλλιά σου πριν το στέγνωμα και θα δεις την πυκνότητα των μαλλιών σου να παίρνει τα πάνω της.

Χαμομήλι, λεβάντα, έλαιο καρύδας, λεβάντα και πολά ακόμη έλαια καταφέρνουν να εισχωρήσουν στην τρίχα σου και να την δυναμώσουν. 

Πώς θα το κάνεις:

  • Άπλωσε 10 με 20 σταγόνες του ελαίου της επιλογής σου στο κεφάλι σου και κάνε μασάζ με τα δάχτυλά σου από τις κορυφές μέχρι τις άκρες σου.

  • Μπορείς να αναμείξεις 3 με 5 σταγόνες του αιθλέριου έλαιου της επιλογής σου με το σαμπουάν σου και θα δεις γρήγορα τη διαφορά.
  • Κάνε βαθιά ενυδάτωση στην τρίχα σου προσθέτοντας 5 με 10 σταγόνες αιθέριων ελαίων όπως jojoba oil ή ακόμη και ελαιόλαδο. Άπλωσλέ το στην τρίχα σου και τύλιξε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα έτσι ώστε να απορροφηθεί τέλεια από την τρίχα σου.
  • Το έλαιο καρύδας διεισδύει περισσότερο στην τρίχα σου από ότι άλλα έλαια.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ