5 καταπληκτικά αντιγηραντικά μυστικά μαλλιών | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
5:02
15/4/2013

5 καταπληκτικά αντιγηραντικά μυστικά μαλλιών

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Μπορεί να ξέρεις τα πάντα για την αντιγήρανση του προσώπου σου όμως πόσο πολύ έχεις ασχοληθεί με την αντιγήρανση των μαλλιών σου;  Το να μην αφήσεις τα μαλλάκια σου να «γεράσουν» είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς σου και αρκεί να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις τα πιο σούπερ μυστικά αντιγήρανσης για τα μαλλιά σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

<b>Προσοχή στο βούρτσισμα:</b> είπαμε να μην αφήνεις αχτένιστα τα μαλλιά σου όμως και το να τα βουρτσίζεις όλη την ώρα μην νομίζεις ότι είναι ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά σου.  Το να χτενίζεις πολύ συχ

Προσοχή στο βούρτσισμα: είπαμε να μην αφήνεις αχτένιστα τα μαλλιά σου όμως και το να τα βουρτσίζεις όλη την ώρα μην νομίζεις ότι είναι ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά σου. Το να χτενίζεις πολύ συχνά ή με μεγάλη δύναμη τα μαλλιά σου κάνει πιο «αδύναμη» την τρίχα σου και καλά θα κάνεις να αφήσεις και λίγο κάτω την βούρτσα σου. Και το να βουρτσίζεις πολύ έντονα τα μαλλιά σου δεν κάνει πολύ καλό οπότε βούρτσισε καλά μετά το μπάνιο και περιορίσου στο να χτενίζεις τα μαλλιά σου μια με δύο φορές το πολύ την ημέρα για να αποφύγεις να έχεις τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτέλεσμα και έτσι τα μαλλιά σου κερδίζουν χρόνια!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ