4 σαμπουάν για πιο πυκνά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
7:11
5/1/2015

4 σαμπουάν για πιο πυκνά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

1 στις 3 γυναίκες είναι δυασαρεστημένες με τα μαλλιά τους γιατί θα ήθελαν να είναι πιο πυκνά. Και όμως υπάρχει τρόπος για να δείχνουν και να είναι τα μαλλιά σου πιο πλούσια. Ξεκίνησε με το κατάλληλο σαμπουάν που θα δώσει έξτρα όγκο στα μαλλιά σου και θα δείχνουν ακόμη πιο σούπερ! Παρακάτω θα βρεις 4 σαμπουάν που υπόσχονται να σου προσφέρουν πιο πλούσια μαλλιά!

 

To άρθρο δεν είναι διαφημιστικό.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Ναι τα πυκνά μαλλιά είναι ότι πιο σέξι μπορείς να ζητήσεις! Uέλεις όγκο και φυσικά εκτός από τα κατάλληλα σαμπουάν για έξτρα όγκο υπάρχουν και κάποια διαχρονικά τιπ που μπορείς να ακολουθήσεις όπως τα

Ναι τα πυκνά μαλλιά είναι ότι πιο σέξι μπορείς να ζητήσεις! Uέλεις όγκο και φυσικά εκτός από τα κατάλληλα σαμπουάν για έξτρα όγκο υπάρχουν και κάποια διαχρονικά τιπ που μπορείς να ακολουθήσεις όπως τα παρακάτω. Για έξτρα όγκο χωρίς...κόπο, ειδικά αν έχεις λεπτή τρίχα δεν έχεις παρά να γυρίσεις ανάποδα το κεφάλι σου και το μαλλάκι σου θα δείχνει πιο πυκνό μέσα σε λίγα λεπτά! Ξέχασε το πιστολάκι: σίγουρα μετά το μπάνιο το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πιάσεις ανά χείρας το πιστολάκι μαλλιών. Η «ζημιά» όμως που μπορεί να προκαλέσει το πιστολάκι στην τρίχα σου είναι ανεπανόρθωτη. Kαλύτερα στέγνωσε τα μαλλιά σου φυσικά με μια πετσέτα και δώσε τους στιλ πιάνοντας τα για λίγο ψηλά. Στερέωσε με ένα λαστιχάκι και μόλις λύσεις τα μαλλιά σου θα δεις πως θα έχεις φτιάξει μια σούπερ μπούκλα! Παρακάτω θα βρεις 4 σαμπουάν για έξτρα όγκο στα μαλλιά!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ