4 μυστικά φροντίδας για πιο μακριά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
8:00
25/1/2016

4 μυστικά φροντίδας για πιο μακριά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να μακρύνεις τα μαλλιά σου, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο! Και εδώ το βασικό είναι να γνωρίζεις τα μυστικά εκείνα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πιο εύκολα τον στόχο σου. Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να αποκτήσεις πιο μακριά μαλλιά χωρίς κόπο. 

Ε.Α.

<h4>Bούρτσισε τα μαλλιά σου σαν να είναι από χρυσάφι!</h4>  <p>Το βούρτσισμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την υγεία των μαλλιών σου και πρέπει να το προσέξεις. Όταν ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου μ

Bούρτσισε τα μαλλιά σου σαν να είναι από χρυσάφι!

Το βούρτσισμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την υγεία των μαλλιών σου και πρέπει να το προσέξεις. Όταν ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου μετά το μπάνιο που είναι ακόμη νωπά φρόντισε να ξεκινάς το βούρτσιμα από ψηλά στις ρίζες και να βουρτίζεις προς τα κάτω. Πολλές φορές αυτό που κάνουμε είναι να ξεκινάμε το βούρτσιμα περίπου από το ύψος του αυτιού και κάτω και αυτό δεν είναι το καλύτερο αφού μπορεί να σπάσει η τρίχα σου σε κάποια σημεία.

Η σωστή βούρτσα θα κάνει τη διαφορά:

Αν έχεις σπαστά μαλλιά διάλεξε μια χτένα που έχει αραιά δοντάκια ενώ αν έχεις κοντά μαλλιά προτίμησε μια πιο μικρή βούρτσα για να μπορείς να ελέγξεις καλύτερα το μήκος σου. Γενικά να ξέρεις πως τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η τρίχα είναι τα κατάλληλα υλικά για την βούρτσα σου συγκριτικά με τα συνθετικά υλικά. Ιδανικά η βούρτσα από φυσική τρίχα με ξύλινη λαβή είναι αυτό που χρειάζεσαι αν έχεις μακριά μαλλιά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ