4 φυσικοί τρόποι για να ξεχάσεις την ψαλίδα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
5:44
5/8/2013

4 φυσικοί τρόποι για να ξεχάσεις την ψαλίδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά έχεις ακούσει για το πώς θα καταφέρεις να ξεφορτωθείς την ψαλίδα με τα διάφορα προϊόντα του εμπορίου αλλά είσαι λίγο επιφυλακτική. Καλά κάνεις! Φτιάξε μόνη σου τα κατάλληλα εργαλεία με πράγματα που έχεις και  θα καταπολεμήσουν την ψαλίδα για μαλλάκια σούπερ λεία και λαμπερά!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Παπάγια και γιαούρτι:</b>  πρόκειται για μια τέλεια μάσκα μαλλιών που δεν θα πιστεύεις πόσα τέλεια θα αφήσει τα μαλλιά σου! Όχι μόνο είναι πολύ εύκολο να την φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι αλλά κιόλας

Παπάγια και γιαούρτι: πρόκειται για μια τέλεια μάσκα μαλλιών που δεν θα πιστεύεις πόσα τέλεια θα αφήσει τα μαλλιά σου! Όχι μόνο είναι πολύ εύκολο να την φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι αλλά κιόλας κάνει πολύ καλό στα μαλλιά σου. Θα χρειαστείς μια παπάγια από την οποία θα αφαιρέσεις τους σπόρους και θα το χτυπήσεις στο μπλέντερ ώστε να αποκτήσει παχύρευστη μορφή για να μπορέσεις να το απλώσεις . Πρόσθεσε στο μείγμα σου μισό φλυτζάνι γιαούρτι και άπλωσε το στα μαλλιά σου! Σκέπασε το κεφάλι σου με ένα σκουφάκι για να απορροφηθεί καλύτερα και ξέβγαλε, άπλωσε το σαμπουάν σου και είσαι έτοιμη!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ