4 αντισυμβατικοί τρόποι για να μακρύνεις τα μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
8:48
25/5/2015

4 αντισυμβατικοί τρόποι για να μακρύνεις τα μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ας το παραδεχτούμε! Το να μακρύνεις τα μαλλιά σου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλές φορές μάλιστα είναι δύσκολο να δούμε πόσο έχουν μακρύνει τα μαλλιά μας αφού μπορεί να είναι μια πολύ αργή διαδικασία και μπορεί να χρειαστεί να  περιμένουμε μήνες ή και χρόνια μέχρι να δούμε την επιθυμητή πρόοδο.

Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι οι πιο αντισυμβατικοί τρόπoι για να αποκτήσεις μακριά μαλλιά!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Τα βότανα:</h4>  <p>Φυσικά και υπάρχει φυσικός τρόπος να μακρύνεις τα μαλλιά και τα βότανα είναι στην διάθεση σου για να το πετύχεις.  Ο ιβίσκος είναι ιδανικός για να «ζωντανέψει»

Τα βότανα:

Φυσικά και υπάρχει φυσικός τρόπος να μακρύνεις τα μαλλιά και τα βότανα είναι στην διάθεση σου για να το πετύχεις. Ο ιβίσκος είναι ιδανικός για να «ζωντανέψει» τα μαλλιά σου, η λεβάντα δεν είναι τέλεια μόνο για τόνωση αλλά και για την θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής αφού λειτουργεί σαν δυναμωτικό για τα μαλλιά σου. Στο εμπόριο θα βρεις σαμπουάν με αυτά τα συστατικά που θα δυναμώσουν την τρίχα σου και φυσικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να μακρύνει πιο γρήγορα.

Τρίψτο:

ήξερες πως το μασάζ της κεφαλής βοηθάει την τρίχα σου να μακρύνει πιο γρήγορα; Ακριβώς όπως και η άσκηση έτσι και το μασάζ της κεφαλής αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και θα δεις πως θα βοηθήσει στο να μακρύνουν τα μαλλιά σου. Αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο; Η απάντηση είναι πως θα περάσουν πολλά θρεπτικά στοιχεία στους θύλακες της τρίχας και θα δεις πως θα μακρύνουν γρηγορότερα τα μαλλιά σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ