3 σημαντικά μυστικά για υγιή και δυνατά μαλλιά | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
15:38
24/11/2016

3 σημαντικά μυστικά για υγιή και δυνατά μαλλιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Φυσικά και το ζητούμενο είναι πάντα να είναι τα μαλλιά μας εντυπωσιακά και λαμπερά αλλά αυτό που πρέπει πραγματικά να είναι το  ζητούμενο είναι χωρίς αμφιβολία το να είναι δυνατά. Αν έχεις δει πως τα μαλλιά σου είναι θαμπά και άτονα και έχουν χάσει την φυσική τους ζωντάνια αλλά και τη δύναμή τους, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω πως θα καταφέρεις να έχεις πάντα υγιή, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Μην απλώνεις το μαλακτικό σου απευθείας στο κεφάλι σου:

Άλλο ένα μυστικό για υγιή μαλλιά είναι χωρίς αμφιβολία το να μην απλώνεις το μαλακτικό σου απευθείας στο κεφάλι σου σύμφωνα με τους ειδικούς. Το μαλακτικό έχει την τάση να ευνοεί τα απείθαρχα τσουλούφια και τις τούφες αλλά και  το φριζάρισμα και την ξηροδερμία, οπότε καλό είναι να το απλώνεις από ένα σημείο και κάτω και όχι στις ρίζες των μαλλιών σου.

Πάρε τη βιταμίνη σου:

Για δυνατά και υγιή  μαλλιά έχει δίπλα σου έναν ακόμη σύμμαχο που δεν είναι άλλος από το  συμπλήρωμα διατροφής Skin, Nails & Hair της Solgar που είναι μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Ένα συμπλήρωμα ομορφιάς για μαλλιά, νύχια και δέρμα.

Το Solgar Skin, Nails & Hair παρέχει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και της κερατίνης, όπως οργανικό θείο (MSM), βιταμίνη C, L-προλίνη, L-λυσίνη, κόκκινο άλγος, κιτρικό ψευδάργυρο και χαλκό.

Το απαλό δέρμα, τα γερά νύχια και τα λαμπερά μαλλιά αποτελούν δείγμα καλής υγείας. Το Solgar Skin, Nails & Hair παρέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να διατηρείται το δέρμα φωτεινό και νεανικό, τα μαλλιά λαμπερά και ευκολοχτένιστα και να σχηματίζονται δυνατά και υγιή νύχια.

Το Skin, Nails & Hair είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στην παραγωγή του κολλαγόνου και της κερατίνης, καθιστώντας την επιστήμη της διατροφής, στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Το Skin, Nails & Hair της Solgar:

  • Βοηθά στη διατήρηση νεανικού και λαμπερού δέρματος
  • Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και κερατίνης και συμβάλλει στην καλή υγεία των μαλλιών
  • Συμβάλλει στον σχηματισμό δυνατών και υγιών νυχιών
  • Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για μαλλιά, νύχια και δέρμα

Μην ξεχνάς το ελαιόλαδο:

Το ελαιόλαδο έχει την δυνατότητα να βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν την χαμένη λάμψη τους, να αποκτήσουν δύναμη και ζωντάνια ενώ ταυτόχρονα, ενώ  καταπολεμά και την ξηροδερμία.

Ταυτόχρονα, κατά τους χειμερινούς μήνες, τα μαλλιά είναι περισσότερο ξηρά και σπάνε ή φριζάρουν πιο εύκολα. Το ελαιόλαδο μπορεί να ενυδατώσει τα μαλλιά. Αυτό που μπορείς να κάνεις συχνά- όσο υπάρχει ελαιόλαδο στο σπίτι-  είναι να πάρεις  μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στα δάχτυλά σου και να περάσεις τις άκρες των μαλλιών (όταν είναι στεγνά).  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ