3 λύσεις εξπρές για μαλλιά με ψαλίδα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
8:00
23/11/2015

3 λύσεις εξπρές για μαλλιά με ψαλίδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά έχεις ακούσει για το πώς θα καταφέρεις να ξεφορτωθείς την ψαλίδα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Φυσικά και υπάρχει τρόπος να δείχνουν και να είναι υγιή τα μαλλιά σου. Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι οι πιο γρήγορες και εύκολες λύσεις για μαλλιά με ψαλίδα. 

Μην ξεχνάς πως τα μαλλιά με ψαλίδα φαίνονται κυριολεκτικά γερασμένα. Τα μαλλιά φαίνονται γερασμένα γιατί είναι. Και εσύ δεν έχεις παρά να τα κάνεις να δείχνουν ξανά υγιή και λαμπερά!

Ε.Α.

<h4>Πώς θα την αναγνωρίσεις:</h4>  <p>Θα δεις τις άκρες των μαλλιών σου να «σπάνε» . Αν δεις πως η ψαλίδα ξεκινάει από πιο «ψηλά» πρέπει σίγουρα να κάνεις κάτι για να την αντιμ

Πώς θα την αναγνωρίσεις:

Θα δεις τις άκρες των μαλλιών σου να «σπάνε» . Αν δεις πως η ψαλίδα ξεκινάει από πιο «ψηλά» πρέπει σίγουρα να κάνεις κάτι για να την αντιμετωπίσεις. Το κόψιμο στις άκρες είναι πάντα ένας καλός και αποτελεσματικός τρόπος για να την περιορίσεις. Οι ειδικοί στη φροντίδα μαλλιών μπορούν να εφαρμόσουν μια ειδική τεχνική που κρύβει την ψαλίδα κάτω από τα υπόλοιπα μαλλιά. Κόψε τα μαλλιά σου περίπου ένα εκατοστό (περίπου 4/10 της ίντσας). Τα μαλλιά σου θα συνεχίσουν να μακραίνουν, αν τα κόβεις κάθε οχτώ με δέκα εβδομάδες, αφού μακραίνουν περίπου 1 με 1,5 εκατοστό το μήνα. Χάρη στο συχνό κούρεμα, θα έχεις πιο υγιή μαλλιά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ