3 λύσεις εξπρές για μαλλιά με ψαλίδα | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
8:00
23/11/2015

3 λύσεις εξπρές για μαλλιά με ψαλίδα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλά έχεις ακούσει για το πώς θα καταφέρεις να ξεφορτωθείς την ψαλίδα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Φυσικά και υπάρχει τρόπος να δείχνουν και να είναι υγιή τα μαλλιά σου. Παρακάτω θα μάθεις ποιες είναι οι πιο γρήγορες και εύκολες λύσεις για μαλλιά με ψαλίδα. 

Μην ξεχνάς πως τα μαλλιά με ψαλίδα φαίνονται κυριολεκτικά γερασμένα. Τα μαλλιά φαίνονται γερασμένα γιατί είναι. Και εσύ δεν έχεις παρά να τα κάνεις να δείχνουν ξανά υγιή και λαμπερά!

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Προσοχή στα εργαλεία: </h4>  <p>Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα ψαλίδας τακτικά, χρειάζεσαι οπωσδήποτε εργαλεία υψηλής ποιότητας. Καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις φτηνές χτέ

Προσοχή στα εργαλεία:

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα ψαλίδας τακτικά, χρειάζεσαι οπωσδήποτε εργαλεία υψηλής ποιότητας. Καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις φτηνές χτένες με σκληρά δόντια ή βούρτσες με μεταλλικές τρίχες. Αντίθετα, χρησιμοποίησε βούρτσες με φυσικές τρίχες (αγριογούρουνου) και φυσικές κοκάλινες ή ξύλινες χτένες. Είναι πολύ αποτελεσματικές. Επίσης καλό είναι να αποφύγεις όσο μπορείς τις χτένες ή τις βούρτσες κρεπαρίσματος, οι οποίες είναι πολύ σκληρές για τα μαλλιά σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ