3 λόγοι για τους οποίους δεν μακραίνουν τα μαλλιά σου | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
8:00
15/2/2016

3 λόγοι για τους οποίους δεν μακραίνουν τα μαλλιά σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν είναι μυστικό θέλεις τέλεια λαμπερά μαλλιά και κυρίως να γίνεται να είναι όσο πιο μακριά γίνεται. Μήπως όμως απλά κάνεις κάποια λάθη και δεν αφήνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν όσο θα μπορούσαν; Παρακάτω θα μάθεις 3 λόγους που -μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά- "δεν αφήνουν"  τα μαλλιά σου να μακρύνουν!

Ε.Α.

<h4 lang= el-GR >Μήπως απλά είναι θέμα DNA;</h4>  <p lang= en-US >Aν είσαι τυπική σε όλα όσα πρέπει θεωρητικά πάντα- όπως για παράδειγμα στο κόψιμο και στην φροντίδα των μαλλιών- και πάλι δεν βλέπεις

Μήπως απλά είναι θέμα DNA;

Aν είσαι τυπική σε όλα όσα πρέπει θεωρητικά πάντα- όπως για παράδειγμα στο κόψιμο και στην φροντίδα των μαλλιών- και πάλι δεν βλέπεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν τότε ίσως απλά πρέπει να κατηγορήσεις το DNA σου.

Μην ξεχνάς πως τα μαλλιά μακραίνουν σε στάδια και το κυριότερο είναι πως η τρίχα σου μεγαλώνει με συγκεκριμένους ρυθμούς κάθε μήνα και στη συνέχεια σταματάει σε κάποιο σημείο.

Γενικά η τρίχα σου μεγαλώνει κατά μέσο από 2-6 χρόνια, αλλά φυσικά αυτό διαφέρει για την καθεμία. Δεν αποκλείεται τα δικά σου μαλλιά να μακραίνουν για 2 χρόνια και μετά να σταματούν ενώ της κολλητής σου να μακραίνουν για 5 χρόνια. Δεν έχεις να κατηγορήσεις κανέναν παρά το DNA! Οπότε πρόκειται απλά για τον παράγοντα DNA που καθορίζει πολλά και στον οποίο δεν μπορείς να επέμβεις και πολύ, όσο και να θέλεις. Σε γενικές γραμμές τα μαλλιά μας μακραίνουν κατά 15 εκατοστά τον χρόνο και αν τα προσέξουμε θα κάνουμε το καλύτερο δώρο στα μαλλιά μας!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ