3 λάθη για να αποφύγεις όταν λούζεις τα μαλλιά σου | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
8:00
6/7/2015

3 λάθη για να αποφύγεις όταν λούζεις τα μαλλιά σου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως ο τρόπος που λούζεσαι μπορεί να επηρεάζει την εμφάνιση των μαλλιών σου; Και όμως για να έχεις μεταξένια μαλλιά δεν αποκλείεται να χρειάζεται απλά να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο λουσίματος. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις τι μπορείς να κάνεις στο ντους σου για να έχεις τέλεια απαλά μαλλιά κάθε μέρα!

E.A.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<h4>Μην τρίβεις πολύ τα μαλλιά:</h4>  <p>Μπορεί να βιάζεσαι να βγεις από το σπίτι ή απλά να μην έχεις διάθεση και χρόνο αλλά η σημασία του πώς πρέπει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα είναι μ

Μην τρίβεις πολύ τα μαλλιά:

Μπορεί να βιάζεσαι να βγεις από το σπίτι ή απλά να μην έχεις διάθεση και χρόνο αλλά η σημασία του πώς πρέπει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα είναι μεγάλη. Το να τρίψεις πολύ έντονα τα μαλλιά με την πετσέτα για να στεγνώσουν δημιουργεί τριβή και μπορεί να κάνει κακό στην τρίχα σου και δεν αποκλείεται τελικά να αφήσει τα μαλλιά σου θαμπά και άτονα. Ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις είναι με ένα γρήγορο «στράγγισμα» για να απαλλαγείς από το περίσσιο νερό και στη συνέχεια ταμπονάροντας τα μαλλιά σου με την πετσέτα για να στεγνώσουν καλύτερα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ