3 ενδείξεις πως τα μαλλιά σου θέλουν κόψιμο | ομορφια , μαλλια , μαλλια - φροντιδα | womenonly.gr
8:00
1/11/2015

3 ενδείξεις πως τα μαλλιά σου θέλουν κόψιμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σκέφτηκες απο εδώ, το σκέφτηκες απο εκεί και το αποφάσισες: τα μαλλιά σου δεν είναι όσο λαμπερά θα ήθελες. Το μυστικό είναι φυσικά πως απλά μπορεί να  θέλουν κόψιμο. Παρακάτω θα βρεις ποιες είναι εκείνες οι ενδείξεις που μαρτυρούν πως θα ήταν καλό να κλείσεις ένα ραντεβού με το κομμωτήριο.

Ε.Α.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<b>Ταλαιπωρημένα, κατεστραμμένα μαλλιά: </b> δεν είναι καιρός που βλέπεις τα μαλλιά σου να έχουν χάσει τη ζωντάνια τους και να δείχνουν άτονα και θαμπά; Η ξηρότητα στα μαλλιά τα κάνει να δείχνουν θαμπ

Ταλαιπωρημένα, κατεστραμμένα μαλλιά: δεν είναι καιρός που βλέπεις τα μαλλιά σου να έχουν χάσει τη ζωντάνια τους και να δείχνουν άτονα και θαμπά; Η ξηρότητα στα μαλλιά τα κάνει να δείχνουν θαμπά και ειδικά αν βλέπεις πως δυσκολεύεσαι να τα χτενίσεις καλά και δημιουργούνται μικροί κόμποι, είναι η ώρα να κλείσεις σήμερα κιόλας ραντεβού για το κομμωτήριο. Αν βάφεις τα μαλλιά σου, τότε είναι λογικό να «ταλαιπωρείται» η τρίχα σου σε ένα βαθμό αλλά και αν κάνεις συχνά πιστολάκι δεν αποκλείεται να δεις την τρίχα σου να είναι πιο ξηρή. Για να δείχνουν υγιή τα μαλλιά σου δεν έχεις παρά να τα «ακούσεις» και να τα κόψεις λιγάκι ώστε να δυναμώσουν!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 3
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ