Νέα τηλεοπτική καμπάνια για τη βαφή μαλλιών Excellence από τη L'Oréal Paris, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη | ομορφια , μαλλια | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΛΛΙΑ
9:18
5/12/2019

Νέα τηλεοπτική καμπάνια για τη βαφή μαλλιών Excellence από τη L'Oréal Paris, με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Ελένη Μενεγάκη είναι η ambassador της L'Oréal Paris στην Ελλάδα.

Η Ελένη πρωταγωνιστεί για άλλη μια χρονιά στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς βαφής Excellence. Το τηλεοπτικό σποτ, βρίσκεται on air ήδη από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, και φυσικά η Ελένη κλέβει την παράσταση για μια ακόμα φορά, με το υπέροχο ξανθό της χρώμα. Η καμπάνια γυρίστηκε το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν υπέροχο χώρο ενώ στο τηλεοπτικό βλέπουμε πλάνα από τη βραδινή βόλτα της Ελένης.

Αφορμή για τη συγκεκριμένη καμπάνια, αποτέλεσε η ανανεωμένη σειρά Excellence, η οποία επιστρέφει με σεβασμό στην κάθε γυναίκα, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η νέα ρουτίνα περιλαμβάνει τρία βήματα. Μία κρέμα-βαφή με serum για προστασία της τρίχας, ένα απαλό σαμπουάν φροντίδας με απαλό Ph για χρήση μετά τη βαφή και μια απαλή μάσκα θρέψης που ολοκληρώνει τη νέα ρουτίνα.

Loading the player ...

Πριν λίγο καιρό άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη, είχε επισκεφτεί η ίδια τα εργαστήρια της Excellence στο Παρίσι. Ο υπεύθυνος επιστημονικός συνεργάτης της ανέλυσε πώς ξεκινάει από το μηδέν η δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής. Επιπλέον, την ενημέρωσαν για όλα τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, από κοντά τον τρόπο που δημιουργείται η βαφή που επιλέγει και η ίδια για το λαμπερό ξανθό της χρώμα εδώ και χρόνια, η Ελένη έφυγε από τα εργαστήρια ενθουσιασμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι: @lorealmakeup @lorealhair @lorealskin

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ