Χείλια σαν της Αντζελίνα! | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
18:01
8/9/2008

Χείλια σαν της Αντζελίνα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Δεν έχει σημασία πόσο μικρά είναι τα χείλη σου. Φούσκωσέ τα με φυσικό τρόπο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και άσε πίσω σου..θύματα!

Θέλεις ν' αποκτήσεις χείλια σαν της Αντζελίνα; Δεν έχει σημασία πόσο μικρά είναι τα δικά σου. Φούσκωσέ τα με φυσικό τρόπο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και άσε πίσω σου.. θύματα!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:

  • Μολύβι χειλιών(κατά προτίμηση στο χρώμα των χειλιών σου)
  • Χαρτομάντιλα
  • Γκλος (όσο φωτεινότερο, τόσο το καλύτερο!)

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Βήμα πρώτο: με ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών ή του κραγιόν σου, κάνε ένα απαλό περίγραμμα ακριβώς πάνω από εκεί που τελειώνει η γραμμή των χειλιών σου. Αν βάλεις περίγραμμα στο χρώμα του κραγιόν φρόντιζε να ανανεώνεις συχνά το κραγιόν γιατί το μολύβι διαρκεί περισσότερο.

Βήμα δεύτερο: αν χρησιμοποιείς κραγιόν (αν όχι προχώρα στο επόμενο βήμα), τοποθέτησε ένα χαρτομάντηλο ανάμεσα στα χείλη και πίεσε το. Αυτό θα απορροφήσει την περιττή ποσότητα και θα ετοιμάσει τα χείλια για το επόμενο βήμα.

Βήμα τρίτο: το ξέρεις ότι το γκλος κάνει θαύματα στα χείλια και τα δείχνει πιο σαρκώδη και έντονα. Θα το απλώσεις πάνω από το μαλακτικό χειλιών ή το κραγιόν, στο κέντρο του πάνω χείλους, σε μήκος του 1/3 των χειλιών σου. Μετά, πίεσε τα χείλη μεταξύ του για να μεταφερθεί το γκλος και στο κάτω χειλος. Προσοχή: μην βάζεις ποτέ γκλος στις γωνίες γιατί θα απλώσει.

Βήμα τέταρτο: αν έχεις λεπτό πάνω και θες να φαίνεται μεγαλύτερο στις φωτογραφίες, τύλιξε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας, ή χαρτομάντηλο σε διάμετρο όσο μισό μολύβι περίπου. Βάλε το χαρτί μέσα στο στόμα σου, κατά μήκος των ούλων. Φυσικά, θα είναι δύσκολο να μιλάς με το χαρτί στο στόμα γι' αυτό κράτα αυτό το τρικ μόνο για ειδικές περιπτώσεις, όπως μια επίσημη φωτογράφιση.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ