Το μυστικό για υπέροχα, μεγάλα μάτια που δεν θα σου αποκαλύψει κανένας make-up artist | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
17:00
6/1/2019

Το μυστικό για υπέροχα, μεγάλα μάτια που δεν θα σου αποκαλύψει κανένας make-up artist

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι επαγγελματίες make-up artists γνωρίζου καλά πως ορισμένα «μυστικά» της τέχνης τους δεν πρέπει να αποκαλύπτονται.

Ωστόσο, δεν είναι λίγα εκείνα που κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει από τους μακιγιέρ των celebrities, οι οποίοι έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια followers φροντίζουν πού και πού να τους ανταμείβουν με μερικές σωτήριες συμβουλές.

Μία εξ’ αυτών θα μάθεις ευθύς αμέσως.

Διαβάστε ακόμη: Πέτα το lip gloss σου! Η νέα τάση στα χείλη είναι εντελώς διαφορετική

Έχεις αναρωτηθεί με ποιο τρόπο οι χολιγουντιανές stars καταφέρνουν πάντα να φωτογραφίζονται με ένα τόσο καθηλωτικό βλέμμα; Μην πάει το μυαλό σου ούτε στις fake eyelashes ούτε στις διάφορες τεχνικές μακιγιάζ του κινητού βλεφάρου.

Όπως φαίνεται, το μυστικό κρύβεται αλλού. Πού ακριβώς;

Στη γωνία των φρυδιών. Σύμφωνα με τους ειδικούς το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να δίνουμε ένταση στα φρύδια μας χρησιμοποιώντας καφέ σκιές ματιών (στην απόχρωση των φρυδιών μας φυσικά!) και όχι μολύβια που μας χαρίζουν ένα πιο «σκληρό» αποτέλεσμα.

Η γωνία θα πρέπει να σχεδιάζεται προσεκτικά και να μοιάζει φυσική χωρίς να θυμίζει… τόξο, με τη λεπτομέρεια που ακολουθεί να απογειώνει το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη: Θα τoλμήσεις τα foil lips; To metallic στην πιο εκκεντρική εκδοχή του είναι το νέο makeup trend

Το απόλυτο tip είναι η χρήση μια ανοιχτής, λαμπερής σκιάς (ακόμα και στην απόχρωση του πάγου) ακριβώς πάνω στο κόκκαλο που βρίσκεται κάτω από τη γωνία του φρυδιού.

Με την τεχνική αυτή, τα μάτια μας φαίνονται πιο μεγάλα και το βλέμμα μας πολύ πιο φωτεινό!

Μήπως να πειραματιστούμε;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ