Τα πάντα για το μακιγιάζ ματιών της νέας σεζόν | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:00
12/10/2012

Τα πάντα για το μακιγιάζ ματιών της νέας σεζόν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η νέα σεζόν είναι εδώ και απαιτεί από εσένα ένα πράγμα: να δώσεις έμφαση στα μάτια σου με κάθε τρόπο. Δεν είναι μόνο οι βλεφαρίδες που με την μάσκαρα γίνονται πιο έντονες και καθηλωτικές αλλά είναι και το μαύρο άι-λάινερ, οι μαύρε σκιές και το σμόκι-άι ακόμη και τα έντονα φρύδια που πλαισιώνουν τα μάτια σου που δίνουν όλο το βάρος στο μακιγιάζ των ματιών σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις το νέο φθινοπωρινό μακιγιάζ που θα κόψει την ανάσα!

Ελένη Αναστασάκη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
Αγαπημένο μου άι-λάινερ: το άι-λάινερ και φέτος έχει μια σημαντική θέση στο νεσεσέρ μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν αφού συνεχίζει και συγκλονίζει και σε μεταμορφώνει. Η γραμμή του άι-λάινερ σου είναι χοντρ

Αγαπημένο μου άι-λάινερ: το άι-λάινερ και φέτος έχει μια σημαντική θέση στο νεσεσέρ μακιγιάζ σου τη νέα σεζόν αφού συνεχίζει και συγκλονίζει και σε μεταμορφώνει. Η γραμμή του άι-λάινερ σου είναι χοντρή και εντυπωσιακή αφού τονίζει το μάτι ειδικά αν το απλώσεις στο επάνω βλέφαρο ενώ για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό λουκ άπλωσε μια λετπή γραμμή και στο κάτω βλέφαρο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 6
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ