Τα ναι & όχι της αδιάβροχης μάσκαρα | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
8:00
25/6/2016

Τα ναι & όχι της αδιάβροχης μάσκαρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αναρωτιέσαι για ποιον λόγο να βάλεις αδιάβροχη μάσκαρα; Μα γιατί είναι το καλύτερο εργαλείο μακιγιάζ που έχεις στα χέρια σου αν δεν θέλεις να ανησυχείς κάθε ώρα και λεπτό για το αν θα "τρέξει" η μάσκαρα με τονέναν ή τον άλλο τρόπο.

 

Αδιάβροχη ή κανονική:

H αλήθεια είναι πως τώρα που άρχισες τις βουτιές στην παραλία δεν γίνεται να εμφανίζεσαι συνέχεια με δύο μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια! Η αδιάβροχη μάσκαρα έχει όλα τα οφέλη της κανονικής: σου χαρίζει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες αλλά το καλό είναι ότι αντέχει στο νερό και άρα είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Ντεμακιγιάζ: το απαραίτητο!

Μπορεί να έχεις ακούσει πολλά για την αδιάβροχη μάσκαρα και πόσο δύσκολο είναι να την αφαιρέσεις και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βλάψει τις βλεφαρίδες σου ανεπανόρθωτα και ίσως να χάσεις κάποιες από αυτές. Αυτό είναι μεγάλο λάθος αφού αν αφαιρέσεις σωστά τη μάσκαρα τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Κυρίως αν την αφιρείς κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Εξάλλου η σύνθεση της είναι δυνατή και για τον λόγο αυτό είναι δύσκολο να αφαιρεθεί, οπότε καλό είναι να χρησιμοποιείς την αδιάβροχη μάσκαρα τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως.

Ένα σέρουμ για τις βλεφαρίδες είναι μια πολύ καλή επιλογή που έχεις! Το σωστό προϊόν ντεμακιγιάζ για την αδιάβροχη μάσκαρα: η κατάλληλη αδιάβροχη μάσκαρα είναι εκείνη που είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη και είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα μάτια. Το κατάλληλο προϊόν ντεμακιγιάζ σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι υποαλλεργικό για να είναι και αποτελεσματικό

 

Πες "όχι" στις υπερβολές:

η αδιάβροχη μάσκαρα είναι λογικό να σε ταλαιπωρήσει λιγάκι για να αφαιρεθεί. Καλό είναι λοιπόν να μην απλώσεις πάνω από μια στρώση στο βλέφαρο σου γιατί μπορεί αυτό να σου κοστίσει αρκετές βλεφαρίδες που θυσιάζονται στον βωμό της ομορφιάς σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ