Σέξι μακιγιάζ για καστανές καλλονές | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
7:00
14/2/2016

Σέξι μακιγιάζ για καστανές καλλονές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι πιο ερωτική μέρα του χρόνου φτάνει και εσύ δεν ξέρεις ποιο μακιγιάζ να διαλέξεις; Αν είσαι καστανή δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να βρεις  το μακιγιάζ που είναι ιδανικό για τα χρώματα σου και να συγκλονίσεις τα πλήθη αλλά κυρίως τον αγαπημένο σου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Δεν είναι μυστικό ότι το χρώμα των μαλλιών σου και ο τόνος της επιδερμίδας σου καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποια χρώματα στο μακιγιάζ σου πάνε και ποια όχι. Οπότε ας ξεκινήσουμε από τα χέιλη που ε

Δεν είναι μυστικό ότι το χρώμα των μαλλιών σου και ο τόνος της επιδερμίδας σου καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το ποια χρώματα στο μακιγιάζ σου πάνε και ποια όχι. Οπότε ας ξεκινήσουμε από τα χέιλη που είναι και το κεντρικό σημείο του προσώπου σου αυτές τις ημέρες.

Αχ τα χείλη σου:

Τα χείλη σου πρέπει να είναι όσο ζουμερά και girile θέλεις να είναι! Το διαχρονικό φλογερό κόκκινο στην πιο φωτεινή scarlet red εκδοχή του ειδικά να έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με καστανό ανοιχτό μαλλάκι, το κόκκινο-πορτοκαλί και το κόκκινο-ροζ, όπως και το «καθαρό» κοραλί είναι χρώματα που σου ταιριάζουν τέλεια αν έχεις καστανά μαλλιά όποια απόχρωση και αν έχουν τα μαλλιά σου (ανοιχτή ή σκούρα).

Το ροζ στην πιο λαμπερή γκλος εκδοχή του δίνει χρώμα στα χείλη σου ενώ στην ματ εκδοχή του ταιριάζει τέλεια σε λευκή επιδερμίδα για ένα φυσικό λουκ.

Μην φοβηθείς το σκούρο κόκκινο χρώμα για τα χείλη με το οποίο μπορείς να δημιουργήσει μοναδικά λουκ ειδικά αν έχεις λευκή επιδερμίδα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ