Ψεύτικες βλεφαρίδες: Τα 5 βήματα για την τέλεια εφαρμογή τους | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
10:08
29/11/2021

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Τα 5 βήματα για την τέλεια εφαρμογή τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, όπως το ψεύτικο μαύρισμα και τα εξτένσιον μαλλιών, έχουν πολλές οπαδούς αλλά και πολλές εχθρούς ταυτόχρονα. Αλλά το ψεύτικο από τη φύση του δεν χρειάζεται να φαίνεται ψεύτικο και στην όψη. Πράγματι, το να βάζεις τη μαεστρία σου στο να δείχνεις φυσική είναι μεγάλη υπόθεση και είναι ακριβώς αυτό στο οποίο εξειδικεύονται οι διάσημοι επαγγελματίες.

Η Ιορδανή make-up artist Ayah Mufleh, η οποία συνεργάστηκε με διάσημες συναδέλφους της σε όλο τον κόσμο, μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς να χρησιμοποιείς ψεύτικες βλεφαρίδες.

Πώς να εφαρμόσεις ψεύτικες βλεφαρίδες

Πριν από την εφαρμογή, λάβε υπόψη αυτές τις συμβουλές: «Το να δώσεις μια καμπύλη στις βλεφαρίδες σου εκ των προτέρων κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή», αποκαλύπτει η Mufleh, η οποία συμβουλεύει επίσης να εφαρμόσεις προηγουμένως σκιά ματιών.

«Ο πιο εύκολος τρόπος να βάλεις βλεφαρίδες είναι όταν κοιτάς προς τα κάτω», προσθέτει. «Τοποθέτησε έναν καθρέφτη στο τραπέζι με τους αγκώνες σου σταθερούς και κοίταξε κάτω». Τώρα, δοκίμασε αυτά τα βήματα.

Οι 6 τροφές που σε βοηθούν να έχεις μεγάλες και υγιείς βλεφαρίδες

1) «Βγάλε τις βλεφαρίδες από τη συσκευασία πολύ απαλά».

2) «Μέτρα τη βλεφαρίδα στο μάτι σου και αν χρειάζεται κόψε την ταινία από τις εξωτερικές γωνίες».

3) «Όσο πιο κυρτή είναι η ψεύτικη βλεφαρίδα σου, τόσο πιο εύκολη θα είναι η εφαρμογή, γι' αυτό τύλιξέ την γύρω από μια βούρτσα ή το δάχτυλό σου για λίγα δευτερόλεπτα».

4) «Άπλωσε λίγη κόλλα σε μια μπατονέτα και στη συνέχεια χρησιμοποίησε την για να την εφαρμόσεις στην ταινία των βλεφαρίδων – μετά περίμενε μερικά δευτερόλεπτα. Τα συνηθισμένα λάθη που πρέπει να αποφύγεις εδώ είναι η εφαρμογή υπερβολικής κόλλας και η εφαρμογή της βλεφαρίδας όταν η κόλλα είναι ακόμα υγρή. Όσο πιο στεγνή είναι η κόλλα, τόσο πιο εύκολα θα κολλήσει η βλεφαρίδα».

5) «Κοιτάζοντας προς τα κάτω, εφάρμοσε τις βλεφαρίδες στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων, απλώνοντάς τις προσεκτικά με ένα τσιμπιδάκι εάν δεν μπορείς να έχεις ακρίβεια με τα δάχτυλά σου».

Επίσης, έχε στο νου σου ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, καθώς οι λωρίδες μιας χρήσης δεν είναι καλές ούτε για εσένα ούτε για το περιβάλλον. Αν λερώσουν με μακιγιάζ, απλώς χρησιμοποίησε ένα βαμβάκι με ντεμακιγιάζ (προσοχή χωρίς λάδι) για να τις καθαρίσεις.

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ