Πώς να βάζεις μάσκαρα χωρίς μουτζούρες | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
5:02
30/11/2012

Πώς να βάζεις μάσκαρα χωρίς μουτζούρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το πλέον απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ και το μοναδικό που μπορείς να φοράς ακόμα και στην παραλία (εκτός από το κραγιόν σου), μπορεί να σου κάνει τη ζωή δύσκολη αφήνοντας ενοχλητικές μουτζούρες που καταστρέφουν το περίγραμμα, λεκιάζουν τις σκιές σου, και κάνουν τις βλεφαρίδες σου να κολλάνε μεταξύ τους.
Αν δυσκολεύεσαι κι εσύ την απλώσεις χωρίς απώλειες, διάβασε παρακάτω εκείνα τα μικρά, επαγγελματικά μυστικά σε κάνουν ξεφτέρι στη χρήση της μάσκαρα και μάλιστα σε χρόνο μηδέν.

Από την Ελεονώρα Γαλάτη

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> 	<strong style= color: rgb(128, 0, 128); font-size: 14px; >Βήμα 1ο: Καθαριότητα</strong><br /> 	Το πιο σημαντικό βήμα για τη γρήγορη και ομοιόμορφη εφαρμογή της μάσκαρα είναι οι απόλυτα καθαρές βλ

Βήμα 1ο: Καθαριότητα
Το πιο σημαντικό βήμα για τη γρήγορη και ομοιόμορφη εφαρμογή της μάσκαρα είναι οι απόλυτα καθαρές βλεφαρίδες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προμηθευτείς ένα αποτελεσματικό ξεβαφτικό ματιών και να ξεβάφεις σχολαστικά τα ματάκια σου κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Εκτός όμως από τα ειδικά προϊόντα, εξίσου αποτελεσματική είναι και μια ελάχιστη ποσότητα baby oil, βαζελίνης ή ελαιόλαδου που εκτός του ότι θα κάνουν τη δουλειά, θα δυναμώσουν και δώσουν ελαστικότητα την τρίχα.
Όποιο προϊόν κι αν διαλέξεις, θα το απλώσεις με λίγο βαμβάκι το οποίο θα περάσεις απαλά πάνω από τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σου με κατεύθυνση προς τα κάτω και προς τα έξω. Τέλος, φρόντισε πάντα ν' απλώνεις τη μάσκαρα σε στεγνές βλεφαρίδες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ