Πιο αδύνατη με το σωστό μακιγιάζ | ομορφια , μακιγιαζ | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΟΜΟΡΦΙΑ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ
0:00
27/8/2010

Πιο αδύνατη με το σωστό μακιγιάζ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μάθε πώς θα φαίνεσαι πιο αδύνατη με το σωστό μακιγιάζ!
Μάθε πώς θα φαίνεσαι πιο αδύνατη  με το σωστό μακιγιάζ!
Μπορεί να μην έχεις έντονα ζυγωματικά και γωνίες αλλά υπάρχει πάντα τρόπος να τα δημιουργήσεις με το κατάλληλο μακιγιάζ! Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να δείχνεις πιο αδύνατη με σύμμαχο το μέηκ-απ και το ρουζ σου και άφησε τους άλλους να αναρωτιούνται πόσα κιλά έχασες!

Μπορεί να μην έχεις έντονα ζυγωματικά και γωνίες αλλά υπάρχει πάντα τρόπος να τα δημιουργήσεις με το κατάλληλο μακιγιάζ! Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να δείχνεις πιο αδύνατη με σύμμαχο το μέηκ-απ και το ρουζ σου και άφησε τους άλλους να αναρωτιούνται πόσα κιλά έχασες!

Φώτισε το σωστό σημείο: μάθε να φωτίζεις τα δυνατά σου σημεία και να κρύβεις αυτά που θέλεις και δες το πρόσωπο σου να αλλάζει εντελώς! Θα χρειαστείς 3 διαφορετικές αποχρώσεις μεήκ-απ:

  • Μια που να ταιριάζει απόλυτα στο δέρμα σου
  • Μια ένα τόνο πιο ανοιχτή απόχρωση 
  • Μια ένα τόνο πιο σκούρα απόχρωση

Βήμα πρώτο: άπλωσε μια στρώση από τη σωστή απόχρωση, που ταιριάζει απόλυτα στο δέμα σου σε ολόκληρο το πρόσωπο. Περίμενε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Βήμα δεύτερο: πάρε την πιο ανοιχτή απόχρωση βάσης και άπλωσε την στο μέτωπο, κάτω από τα μάτια (αλά κονσίλερ) και στο πηγούνι. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσει κονσίλερ ένα τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση του μέηκ-απ για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους.

Άπλωσε σωστά το ρουζ και δημιούργησε την αίσθηση ότι έχεις έντονες γωνίες!
Άπλωσε σωστά το ρουζ και δημιούργησε  την αίσθηση ότι έχεις έντονες γωνίες!

Βήμα τρίτο: άπλωσε την πιο σκουρόχρωμη σκιά, πλάγια στα μάγουλα μέχρι το πηγούνι σου, κατά μήκος των κροτάφων σου. Δίνοντας βάθος σε αυτά τα σημεία καταφέρνεις να κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο αδύνατο και οβάλ!

Τιπ: αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα πρέπει να καλύπτεις περισσότερο παρά να φωτίζεις και αντίθετα αν έχεις πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα θα πρέπει να τονίζεις περισσότερο παρά να καλύπτεις!

Βήμα τέταρτο: η πούδρα θα ολοκληρώσει τη διαδικασία, ενοποιώντας το αποτέλεσμα γι’ αυτό επίλεξε μια πούδρα στο φυσικό σου τόνο!

Το ρουζ σου και τα μάτια σου: επίλεξε ένα ρουζ σε σκούρα απόχρωση με λίγο ροζ μέσα ή ακόμη και ένα απαλό μπρόνζερ σε συνδυασμό με ένα ροζ ρουζ είναι ότι πρέπει για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις γωνίες! Φρόντισε να απλώσεις σωστά με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από το μάγουλο προς τον κρόταφο!

Όσο για την επιλογή κραγιόν και σκιάς the sky is the limit, αφού έχεις ήδη πετύχει  να δείχνεις πιο αδύνατη μόνο με τη βοήθεια του μέηκ-απ και του ρουζ σου!

Από την Ελένη Αναστασάκη

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ